Odp: KOCE grzewcze
Jak ktoś potrzebuje to znajomy sprzedaje koce Motrax z termostatem, cena 700 zł
Koce założone dosłownie 1 raz !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KOCE grzewcze
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak ktoś potrzebuje to znajomy sprzedaje koce Motrax z termostatem, cena 700 zł
Koce założone dosłownie 1 raz !
Planuje zakup koców grzewczych firmy BIKETEK
[url]http://www.ebay.pl/itm/TYRE-WARMERS-BIKETEK-250CC-SUPERMOTO-/281287776829?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item417e0eda3d[/url]
Czy ktoś z was używa/używał koców tej firmy ?
Jakie macie o nich opinie ?
Używałem cały sezon amatorsko
Dają radę spokojnie.można od razu ładować po wjechaniu na tor
Opinia o tych kocach delikatnie mówiąc jest kiepska. Problemy to niska trwałość i samozapłon w niektórych przypadkach w miejscu pod błotnikiem (w ścigach). Za granicą nawet komuś sfajczyły cebre.
też sie na nie zapatrywałem bo ktoś sprzedawał na forum,ale popytałem,poczytałem.
wytrzymują sezon/dwa i palą sie druciki, kiepsko i nie równo grzeją opone.
lepiej dołozyc pare stówek i miec spokoj niz za 2 lata kupować znowu i mieć niepełnowartościowy produkt.
Za granicą nawet komuś sfajczyły cebre.
[url]http://s516.photobucket.com/user/craigrobertson64/media/biketek.jpg.html[/url]
lepiej dołozyc pare stówek i miec spokoj niz za 2 lata kupować znowu i mieć niepełnowartościowy produkt.
Jaka firma robi przyzwoite koce ? Lucek jakie masz teraz ?
wlasnie te.
przegrzanie chyba nie wchodzi w gre pod blotnikiem w przypadku sumo!
tak samo nie wierze w nierownomierne grzanie opony. to jakies mity internetowe, no chyba ze maja juz kilka lat i niezle sa sciorane...
dla amatora i za te kase to super jak dla mnie i to jest moja opinia.
skoro ty informacji szukasz tylko w internecie i nazywasz to mitami to prosze nie wszystkich swoją miarą.
znajomi kupili ten shit na tor w niemczech i wywalili po sezonie. te miedziane druciki ktore nijak sie maja do carbonowego oplotu po prostu puszczają bo nie wytrzymuja temperatury pełnego nagrzania.
opona po zdjeciu koców ma 40-50C wiec jest to wyrzucenie 600zł w błoto,ale kto bogatemu zabroni , tylko nie wprowadzaj chłopaka w błąd,że to dobre koce "dla amatora" bo niestety za dobre koce trzeba zapłacić min1000zł i tutaj cena idzie z jakością.
[url]http://www.daidegasforum.com/forum/tecnica-elaborazioni/425929-comparativa-termocoperte.html[/url]
a tu internetowy "mit" :D
Jak chcesz cos super to kup koce Thermal Technology. To sa wloskie koce i grzeja opony do 120'C mam je sezon i sa super. Mam namiar na polskiego importera i rabat jak chcesz.
Lucek, Black-Jack luuuuzik ;)
Jak chcesz cos super to kup koce Thermal Technology. To sa wloskie koce i grzeja opony do 120'C mam je sezon i sa super. Mam namiar na polskiego importera i rabat jak chcesz.
Podeślij mi namiar na PW.
Który masz model Evo / Pro / Performance ? znalazłem info, że te 3 modele są dostępne w rozmiarze 120/160
Bomber widzę, że się zbrojenie zaczyna :D
Lucek, Black-Jack luuuuzik ;)
maniek-rr312 napisał/a:Jak chcesz cos super to kup koce Thermal Technology. To sa wloskie koce i grzeja opony do 120'C mam je sezon i sa super. Mam namiar na polskiego importera i rabat jak chcesz.
Podeślij mi namiar na PW.
Który masz model Evo / Pro / Performance ? znalazłem info, że te 3 modele są dostępne w rozmiarze 120/160
bomber bez spiny przeciez ;) po prostu nie lubie jak ktoś nie ma o czymś pojecia i porownania,a mowi ze "do jazdy amatorskiej wystarczy" bo ciezko sie przyznac ze kupiło sie badziew :) równie dobrze mozna sobie foliówką owinąć koła i podmuchać niz wydawac ponad 600zł i miec taki sam efekt,a pozniej polecać to na forum i twierdzić ze "w inne zdanie to ja nie wierze" xD koniec off.
Maniek jak mozesz to mi też podeślij , ja już kupiłem IRC,ale mam na nie chętnego w razie W więc wziałbym Twoje bo chciałbym tył 180/190 i czasami je wrzucić na 160,a jeśli polecasz i grzeją do 120C to skrobnij PW.
Bomber widzę, że się zbrojenie zaczyna :D
oj tam od razu zbrojenie ;)
p.s kupie nowe slicki xD
napisalem przeciez ze to moja opinia tylko jest,w ostatnimzdaniu, wiec zamiast bic piane poczytaj dokladnie :)
zawsze mozna napisac: dorzuc jeszcze ze 30% kwoty i kup cos lepszego.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KOCE grzewcze
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 81 zapytań