241

Odp: Regulamin 2015

zural_Jedrzej napisał/a:
Franz napisał/a:
zural_Jedrzej napisał/a:

info potwierdzone, wiadomość dla zawodników z PP podczas rund na Łotwie jest również dla was klasa sm amator możecie spokojnie jechać , tyle że nie będzie to liczone do polskiego PP a naprawdę warto bo poziom jak u nas w MP :)

to pewne info Jędras?
bo jeśli nie da rady tam pocisnąć to dla PP ten kalendarz trochę słaby...

franz latałem tam cały poprzedni sezon, wystarczą twoje dobre chęci i startujesz chłopaki naprawde nie robią problemów przyjeżdzasz płacisz wpisowe , odbiorów raczej nie ma licencja tez nie potrzebna dobre checi i lecisz:)

No to jadziem do Łotwy, jak to mi kiedyś powiedział Stary Lis z MP; "na stare lata będziesz mógł powiedzieć wnuczka,  wiesz ścigalem się trochę w kraju trochę za granicą"

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

242

Taki pomiar głośności to dobre rozwiązanie bo ostatnio próbowałem u siebie zmierzyć i ciężko było się wstrzelić w obroty tak na słuch ale i tak będę musiał pewnie kupić db killera bo z moją przelotówką wątpię żebym się zmieścił.
Kombi jednoczęściowe już zaczynałem szukać, a tak będę latał w swoim dwuczęściowym który zresztą na aukcję wystawiłem (będę musiał zdjąć) to koszta już mniejsze, a i z oponami git bo mam slicki w bd stanie założone i musiałbym szukać jakieś z homo także już kolejna kasa w kieszeni, może w ramach tego kupie koce hehe ogólnie mi te zmiany bardziej na rękę.

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

243

maniek-rr312 napisał/a:
mack1111 napisał/a:

dlaczego w pp nie ma dowolnego tla i  nr ??? mam teraz zolte tlo i czarny nr to pewnie sie przyjebia ... na Łotwe chetnie pojade  wystartowac;)

A co za problem zrobic wlasciwe jak jest w regulaminie?? Jest takie jak ma byc i tyle. Mogles jechac wszystkie rundy i przejsc do MP i wtedy tlo dowolne :))

co to za bezsens w PP pola nr mają być jednolite
a w MP jak kto chce

tu i tu powinna być dowolność

sprzedam części
EXC 520 /  LC4 620 - całe na części - koła enduro - koła KTM DUKE SM
DRZ 400 - części zawieszanie, elektryka, air box, sprzęgła, elementy silnika
gg 6777220            tel 698 - 672 - sto jeden

244

bagins1983 napisał/a:
maniek-rr312 napisał/a:
mack1111 napisał/a:

dlaczego w pp nie ma dowolnego tla i  nr ??? mam teraz zolte tlo i czarny nr to pewnie sie przyjebia ... na Łotwe chetnie pojade  wystartowac;)

A co za problem zrobic wlasciwe jak jest w regulaminie?? Jest takie jak ma byc i tyle. Mogles jechac wszystkie rundy i przejsc do MP i wtedy tlo dowolne :))

a w MP jak kto chce

Dlaczego?? Jedz obojetnie gdzie to zobaczysz jaka jest obojetnosc. To sa zawody a nie spotkanie z kumplami

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

245

napisałeś że w MP jest dowolność - nie wiem nie czytałem reg. MP
skoro może być w MP to i może być w PP

sprzedam części
EXC 520 /  LC4 620 - całe na części - koła enduro - koła KTM DUKE SM
DRZ 400 - części zawieszanie, elektryka, air box, sprzęgła, elementy silnika
gg 6777220            tel 698 - 672 - sto jeden

246

Odnosnie tła i numerów nic sie nie zmieniło, cały czas w MP była dowolność a w PP czerwone na białym.  Bardzo dobre zmiany jeśli chodzi o awans do wyższych klas na podstawie uzyskiwanych czasów, skończy sie kombinatorka..

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

247

Uważam że koce w Amatorach są niepotrzebne. Przynajmniej względem pierwotnych założeń.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

248 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2015-01-01 14:31:40)

Gierwi wzgledem pierwotnego planu wszystko sie zmienilo pod wplywem prosb zawodnikow. Uzyskalismy druga klase pp tylko z niska predkoscia. Miala byc to klasa dla sprobowania czy sm sie podoba a nie do scigania sie. Wszyscy chcieli takich zmian wiec maja. Zobaczymy jak to wyjdzie w sezonie.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

249

Rozumiem, ale nie popieram. Regulamin jest po to żeby go przestrzegać i jeśli wszystko tym razem pozwoli na start to na pewno się dostosuję. Nawet nie będę domagał się dowolnego tła w Amatorach ;-).

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

250

Powtórzę moje pytanie :-)

levis napisał/a:

o co chodzi z rundą 3 i 4 w Koszalinie, dzień po dniu ? :-)
Chodzi o zaoszczędzenie czasu i hajsu na dojazd , dlatego 2 dni pod rząd ?

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

251

Teraz to trzeci sezon jak to bedzie tak rozgrywane. Chodzi chyba o ciecie kosztow.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

252

Organizatorowi też to się bardziej opłaca bo nie musi złodziejom płacić dojazdówek na dwie rundy tylko jedną.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

253

Oglądałem filmy z torów w Rydze i Madonie, ten w Rydze jest mega szybki a ten w Madonie- moim zdaniem bajka!! Super tor, fajna konfiguracja, teren też fajny bo szeroki, duże bandy i fajne skoki, fakt że się kurzy ale wszystko nie wygląda na tak mega rozjechane jak w Toruniu. Tylko z Wrocławia hmm 1050km w jedną stronę.. :P

Madona- [url]https://www.youtube.com/watch?v=zpfXRPDfbs4[/url]
Ryga- [url]https://www.youtube.com/watch?v=7uh6WKajIPY[/url] w 0:13 nasz kolega z MP ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

254

na tym drugim filmiku 4:00 niezła scena :D

[url]https://www.youtube.com/watch?v=7uh6WKajIPY[/url]

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

255

maniek-rr312 napisał/a:
bagins1983 napisał/a:
maniek-rr312 napisał/a:

a w MP jak kto chce

Dlaczego?? Jedz obojetnie gdzie to zobaczysz jaka jest obojetnosc. To sa zawody a nie spotkanie z kumplami

1 przyklad Czechy  tlo.i nr dowolne w pucharze. nie wiem na h.. to jest ale  spoko dostosuje sie a w 2016 i tak ide do mp!!!

SUZUKI RMZ 450