Temat: Huska
Witam
Zna ktoś ten motorek ?
[url]http://olx.pl/oferta/husqvarna-sm-125-s-2006-pilne-polecam-CID5-ID7SUNW.html#5e7045e95e[/url]
Nowe plastiki - dzwon ?
Łożysko główki ramy - problemy po dzwonie ?
.... loteria jak każdy używany sprzęt :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Huska
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Zna ktoś ten motorek ?
[url]http://olx.pl/oferta/husqvarna-sm-125-s-2006-pilne-polecam-CID5-ID7SUNW.html#5e7045e95e[/url]
Nowe plastiki - dzwon ?
Łożysko główki ramy - problemy po dzwonie ?
.... loteria jak każdy używany sprzęt :)
Niekoniecznie wymiana tych elementów świadczy o dzwonie, zwłaszcza przy 20k kilometrów i specyfikacji tego moto. Pytaj b0unceR'a, jego kumpel to sprzedaje.
po to jest podany numer , by w takiej sprawie dzwonić ;)
Przedzwoń się do niego to Ci na wszystko odpowie , motocykl zna na pamięć i rozkręci/skręci Ci go z zawiązanymi oczami.
ja Ci mogę tylko tak ogólnie opowiedzieć co i jak , jakby co to pisz na priv
Czemu sądzisz, że wymiana łożyska główki ramy może być problemem po dzwonie?
Raczej mu chodziło o to że ktoś wymienił łożysko bo właśnie były problemy z prowadzeniem po gongu.
Łożysko się wymienia bo to część eksploatacyjna i się zużywa
Niedługo dojdzie do tego, że wymiana oleju będzie podejrzana...
mi w KX-ie po dzwonie się odezwało gdzie moto tylko koziołkowało i oczywiście wymieniam. Pzdr.
Łożysko się zużywa jak wszystko i po pewnym przebiegu trzeba je po prostu zmienić - to niczym nie świadczy - nie dorabiajcie głupich teorii.
Dziękuję za odpowiedzi :)
Łożyska się zużywają - normalna sprawa :) - nie mówię że od razu moto w 100 % po dzwonie ( chociaż masa moto składana z kilku :) a i tak naprawdę nigdy nie wiesz co kupujesz w przypadku używanego sprzęcika ) Wszystko wychodzi z czasem.
Tutaj masz zdjęcie prawdopodobnie podczas wymiany łożyska - ja tam dzwona nie widzę ;)
Zdjęcie robione pod mój profil TR4 na facebooku do galerii. 
... jak nie dzwon bo aż lagi wygło ;P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Huska
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 79 zapytań