Temat: Linke prędkościomierza Ktm exc 2008r
Jak w tytule poszukuje linki do Ktm exc , do licznika tego mniejszego , wychodził chyba od 2006 lub 2007 .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Linke prędkościomierza Ktm exc 2008r
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w tytule poszukuje linki do Ktm exc , do licznika tego mniejszego , wychodził chyba od 2006 lub 2007 .
Nikt nic
chyba mam później zejdę do garażu to zrobię Ci foty...
exc linkę - a to nie jest elektroniczny licznik na magnesik ?
Jak ktos ma to na maila zdjecia proszę, jak bedzie to ta linka to biorę z buta
tylko pytanie czy ty chcesz linkę taką mechaniczną (linka + pancerz) montowaną po prawej stronie do piasty
czy przewód elektryczny z czujnikiem na końcu montowany do lagi po lewej stronie?
Nawet nie zwróciłem uwagi ze kolega napisał "linke"?
ale jak do exc 08 to chyba przewod wlasnie Ci trzeba czy to jakaś szatanska przeróbka ? :D
[url]https://lh6.googleusercontent.com/-fKrnIiPhU-Q/UzSVTowuPFI/AAAAAAAAA18/zu5e6d2NR8I/w1026-h683-no/CSC_0060.JPG[/url]
oe :54814068100
Dokładnie o przewód mi chodzi , taki jak na zdjeciu , najlepiej żeby wkręcanie do lagi było też osobno w razie zdjecia koła nie trzeba całego przewodu odpinać ,bo takie są no i oczywiście oryginalny przewód bo kupiłem podróbe i o dupę potłuc -teraz myśle ze wszystko jasne i dzięki za sprostowanie tematu.
A i myśle ze nie bedzie dużo przeróbki na nowszy licznik bo mam ten stary kwadratowy , jak ktoś przerabiał to prosze o pomoc .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Linke prędkościomierza Ktm exc 2008r
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 79 zapytań