Odp: Jakie gogle lustrzane?
Mimo że każdy napalony na produkt 100% :P ja polecę od siebie firmę EKS Brand mam już drugi komplet i przynajmniej jak dla mnie nie widzę lepszych :)
[url]http://www.eksbrand.com/products.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gogle lustrzane?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mimo że każdy napalony na produkt 100% :P ja polecę od siebie firmę EKS Brand mam już drugi komplet i przynajmniej jak dla mnie nie widzę lepszych :)
w tych eks brandach to pół lustro czy lustro ?
To jeszcze napisz z jakimi porównujesz i w jakich markach/modelach innych gogli jeździłeś wcześniej...
Miał ktoś już doczynienia z Oakleyami Airbrake ? cena zaporowa i nie ma gdzie tego przymierzyć,ale optyka tej firmy uchodzi za najlepszą na świecie wiec jestem ciekaw jak sie sprawuja na moto bo na deske i okulary przeciwsłoneczne rewelacja...tylko cena jak za niezły kask.
n-man pół lustro, aczkolwiek dobrze znoszą promienie mam model z czerwoną szybą .
Gogle narciarskie różnią się czymś oprócz nazwy od krosowych?
Miał ktoś już doczynienia z Oakleyami Airbrake ? cena zaporowa i nie ma gdzie tego przymierzyć,ale optyka tej firmy uchodzi za najlepszą na świecie wiec jestem ciekaw jak sie sprawuja na moto bo na deske i okulary przeciwsłoneczne rewelacja...tylko cena jak za niezły kask.
Mialem foxa main pro. Chcialem kupic w tym roku ale z rolloff systamem cena wyszla 1k i kupilem tego nowego foxa airspc i jest rewelacja no i cena super. Szyby lustra w roznych kolorach w cenie 85zl
Maniek,a przymierzałeś te Oakleye?
airspc jak i racecraft maja szyby z Lexanu, Oakley ma z plutonitu i jestem ciekaw czy jest warte takiej ceny.
ja styczność miałem tylko z okularami przeciwsłonecznymi i wiem,że warto dopłacić 100-150 do tej marki oraz latałem pare lat temu na pożyczonych goglach na stoku.
,, Szybka wykonana z Plutonitu, materiału który może wykorzystywać wyłącznie jedna firma na planecie – OAKLEY - Plutonit jest najbardziej czystym materiałem optycznym na świecie, nie ma sobie równych - Plutonit charakteryzuje się, tym iż sam w sobie jest czysty optycznie – ukazuje obraz rzeczywisty (High Definition Optics) - Plutonit nie powoduje przesunięcia obrazu – ukazuje obraz rzeczywisty (High Definition Optics) - Plutonit nie pomniejsza, nie powiększa – ukazuje obraz rzeczywisty (High Definition Optics) - Ukazanie obrazu rzeczywistego powoduje odpoczynek mięśni oka – Plutonit NIE ZACHOWUJE SIĘ JAK SOCZEWKI KOREKCYJNE - Plutonit naturalnie chroni oczy przed wszelkimi promieniami UV oraz niewidzialnymi promieniami niebieskimi - Ponadto Plutonit jest bezpieczny – pod wpływem uderzenia nie będzie odprysków co ochroni nasz wzrok''
Nie. Plan byl zamowic w stanach bez przymiarki ale odpuscilem ze wzgledu na cene.
Black-Jack
nie wiem, czy jest sens wydawać tysiaka na gogle. Zakładanie/zdejmowanie, pot, kurz i po jednym sezonie okulary do kosza. No chyba, że do jazdy bulwarowej, to może wytrzymają dłużej
jeśli chodzi o mnie to sens jest tylko wtedy jeśli naprawde optyka robi robote, ja po lasach i błocie nie latam bo moja locha sie do tego nie nadaje ;) a gogle mysle,że spokojnie maja u mnie żywot 2-3ech sezonów bo jezdze w kilku kaskach i mam zboczenie na punkcie ich czyszczenia w wolnym czasie :)
za 1k to można mieć airoha terminatora z goglami scota...
podjedź gdzieś gdzie mają, obadaj temat i sam zadecydujesz. Ja bym je kupił, żeby mieć najzajebistrze z zajebistych, ale mnie nie stać:)
hehe wygląd wyglądem,moim zdaniem większość gogli z lustrzankami wyglada fajnie.
okularów przeciwsłonecznych ja już innych nie kupie bo widoczność jest idealna,zero refleksów,zniekształceń i mozna wręcz patrzec prosto w słońce .podczas jazdy autem po prostu czuje sie mega bezpiecznie i pewnie. dlatego zapytałem czy ktoś miał z nimi do czynienia.
Będe miał gdzie je sprawdzić to obadam temat i coś naskrobe jakie sa moje odczucia.
Póki co to jest najgroszy moment w roku na podejmowanie finansowych decyzji :D
Jesli chodzi o Racecrafty i Airoha to praktycznie pasują jak ulał po zdjeciu oczywiscie noska, probowalem opcji zostawienia noska na goglach,a zdjeciu go w kasku ale nie ma szans żeby weszło.
gogle (bez noska) pasują też do LS2 Quake i Icona Varianta - jeśli ktoś bardzo chce ;)
Fajnie się zgrywają te Racecrafty z Airohem, chyba będę zmuszony je kupić, bo Progripy i lustra Blur'a słabo pasują... Airoh w porównaniu do One Industries ma bardzo mało miejsca na gogle.
Jakby ktoś był zainteresowany to mógłbym się pozbyć swoich gogli. Mało używane, jak nówki. Służyły jako drugie. Najlepiej bez lustrzanej szyby, ale jak ktoś zaproponuje sensowna kwotę , to przemyślę. Cały zestaw jest. Szyba jest z modelu Accuri Camosquito, po prostu zamieniłem. W zestawie druga szyba, przezroczysta.
A tak wyglądają na garnku.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gogle lustrzane?
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 78 zapytań