Odp: Jakie gogle lustrzane?
Ja mam racecraft -wypas jak dla mnie ,w sumie nie mam porównania do innych , bo wcześniej miałem zwykłe ale są rewelacyjne .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gogle lustrzane?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam racecraft -wypas jak dla mnie ,w sumie nie mam porównania do innych , bo wcześniej miałem zwykłe ale są rewelacyjne .
Polski dystrybutor sprzedaje z tego co pamiętam Accuri za 235zł z lustrem + przezroczysta lub 179zł tylko z przezroczystą.
Racecraf kosztuje 290zł ale nie mogę znaleźć czy są pomiędzy nimi jakieś istotne różnice poza wyglądem?
u producenta za 235 rececrafta sie juz kupi w Polsce , kiedyś ktoś pisał na forum , nie wiedziałem i kupiłem za 280 , zawsze to 5 dyszek taniej by było .
No tak ale 290 to cena z dwoma szybami(lustro i zwykła). Za 235 to raczej bedzie tylko z przezroczystą.
Ja przynajmniej nie znalazłem w takiej cenie z lustrem...
Na Allegro w tej chwili najtańsze Racecrafty kosztują 267zł i są właśnie wyłącznie z przezroczystą szybką a Accuri z przezroczystą ok. 180zł
Rzuć okiem i napisz do cezara , bo on pisał że taka cena
[url]http://forum.supermoto.pl/topic26873-gogle-p2.html[/url]
Dzięki za namiar. Napisałem, zobaczymy...
Ja mam te 100% moge polecić bardzo do re google
Dobrze prezentują się 100% może na wiosnę pomyślę o takich :)
może by tak zorganizować zakup grupowy?
Jakbyście się zebrali w jakąś sensowną listę i chcecie takie gogle to dajcie mi znać.
Jakbyście się zebrali w jakąś sensowną listę i chcecie takie gogle to dajcie mi znać.
jaka cene jestes w stanie zrobic i przy jakiej ilosci ?
+1 do grupowego(zamówienia) :D
Zeby podac jakies konkrety musial bym znac ilosc, jak dotre do pracy to podam przykladowo dla jakiegos modelu i za 10szt np.
Wiele z ceny nie uwiecie - dystrybutor z tego co widziałem najwyższy rabat jaki proponuje przy zakupie większej ilości to 10%.
Ja zamówiłem w sobotę i dzisiaj kurier przywiózł.
Wyglądają bardzo solidnie chioć wydają się spore, napewno większe od moich ostatnich Scott'ów Hustle.
Zobaczymy jak wpasują się w Airoh'a?
Wziąłem Accuri Reflex Blue - w rzeczywistości gogle są nieco ciemniejsze(oprawki) niż na fotach.
Szyba( w moim przypadku niebieska lustrzanka) jest również mocniej przyciemniona niż jej odpowiednik w Scott'ach.
Jesli chodzi o Racecrafty i Airoha to praktycznie pasują jak ulał po zdjeciu oczywiscie noska, probowalem opcji zostawienia noska na goglach,a zdjeciu go w kasku ale nie ma szans żeby weszło.
gogle (bez noska) pasują też do LS2 Quake i Icona Varianta - jeśli ktoś bardzo chce ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gogle lustrzane?
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 67 zapytań