1

Temat: [s] drz E 2000 zarejestrowana, SM + Enduro - po spaleniu :(

Hej,
Mam do sprzedania moja DRZ-te... jeździłem nią w zawodach dwie rundy w 2009 i kilka rund w 2008 - łącznie jakiesś 30h. Przedtem wymieniana była korba. Cylinder / tłok były wtedy OK.
Niestety miałem pożar w garażu i moto się hm... stopiło bardziej niż spaliło...
Na fotkach na kołach Enduro. Dodatkowo w komplecie kółka SM (excel + talon) - do wymiany jedno łożysko w tylnej feldze.
Zawieszenie przód/tył sprawne. Stopiło praktycznie wszystkie plastkiki. Silnik na 99% sprawny - nie mam jak odpalić - bo potopiło wężyki i bak trochę też. Kiera przed pożarem nowa Rentahl (do wyczyszczenia + dokupienia tej piankowej nakładki). Handbary Zeta - też do wyczyszczenia.
Moto zarejestrowane i opłacone.
Jako, że kosztów mam teraz sporo a kasy i czasu nic, to muszę sprzedać.
Cena myślę bardzo okazyjna - 2500 PLN za wszsytko.

Fotki pod adresem dragilla.pl/drz/DSC01713.JPG do DSC01724.JPG - jeszcze się wysyłają na serwer.

pozdr,

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

2

Odp: [s] drz E 2000 zarejestrowana, SM + Enduro - po spaleniu :(

jak w cenie sa kola SM to ja biore

3 Ostatnio edytowany przez dragilla (2010-05-03 13:14:25)

ziomalqs napisał/a:

jak w cenie sa kola SM to ja biore

No na razie jesteś piąty w kolejce :) Daj namiar na siebie jak się pierwszych 4 rozmyśli...

4

dragilla sprzedałeś drz ? jezeli nie a chciał być ją "rozdrobnić" ja od szczału biorę uzwojenie altka i może parę innych części albo cały śilnik ;D w dobrych pieniądzach of kors a tak na marginesie przykro twojego pecha z pożarem  :rolleyes:

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

5

Jak nikt nie kupił to ja biorę na 99%

6

Jutro wieczorem będę wiedział czy sprzedane. Jak nie to wam aukcje wystawie i sie bijcie :)

7

Byli, obejrzeli i zadecydowali, że biorą - jutro mają przyjechać z kasą. Jednym słowem - sprzedane.