Odp: Husqvarna SM 610 vs. KTM LC4 640 vs. 690 SM Dziobal - ??
Panowie - wpadł mi jeszcze jeden pomysł 690 SM - Dziobal - co sądzicie ??
tr4moto.blogspot.com
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna SM 610 vs. KTM LC4 640 vs. 690 SM Dziobal - ??
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie - wpadł mi jeszcze jeden pomysł 690 SM - Dziobal - co sądzicie ??
Na asfalt jest petarda. W teren nie najlepszy.
a tak z ciekawosic podpinając się pod temat jak juz mowa o dziobalu ile trzeba zapłacić za zadbaną sztuke?
Za dziobaka koło 15tysi
15k trzeba liczyć przy obecnych cenach. Jest jeden ładny na pomorzu. Salon polska i dość znacznie doinwestowany. Jak cchesz link to podam Ci na PW.
@Edd - dzięki. Aktualnie jeszcze zbieram i planuję zakup za 6 miesięcy.
Chyba wolę dołożyć i kupić coś świeższego bo "starczy na dłużej" a do latania po szutrach to i tak pewnie będzie ok.
No to chyba padnie na dziobala.
Da radę jak najbardziej. Po Dębcu lata jakiś napał na dziobalu ale nie ujawniony na forum i powiem Ci że zapierdala i dudni jak trza!
...zapierdala i dudni jak trza!
:D
no to mnie namówiłeś
To się cieszę!
Jeszcze prośba o jedno porównanie :
Lepiej
640/625 LC4 na dubeltówce
czy dołożyć i kupić 690 SM Dziobala
Oczywiście chodzi mi o awaryjność, serwisowanie, eksploatacje i własności jezdne, różnicę wtrysk, gaźnik ... etc
Jeśli masz możliwość to dołóż do dziobala. Możliwe,że będę nie długo psrzedawał swojego,bo SMC mnie kusi :D
Nie kupuj 690 bo uzależnia, mam juz trzecia i juz czekam na nowy model :D
Nie kupuj 690 bo uzależnia, mam juz trzecia i juz czekam na nowy model :D
Mnie uzależniło już LC4 - teraz właśnie celuję już w 3 model więc coś wiem na ten temat ;)
BTW - pakować się w R'ke - która nie ma plecionych kół tylko ma odlewane/kute/jakkolwiek ;) felgi ??
Ja tam bym wolał szprychy, odlewane w 950 zagiąłem na Królowej Jadwigi w Poznaniu. Dziura była wcale nie taka spektakularna. Z drugiej strony inni też tamtędy jeździli i nic im się nie stało ;-). R - ka ma lepszy hebel i zdaje się zawias też.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna SM 610 vs. KTM LC4 640 vs. 690 SM Dziobal - ??
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 76 zapytań