1

Temat: czyzby wina serwisu gdzie naprawiali moją crf450r

witam mam kilka pytań dziś odebrałem crf 450 r z serwisu były wymieniane następujące części tłok zawory łańcuszek przejechałem się nią 0,1 moto godzinę i nie mogę jej odpalic tam gdzie jest oczko oleju jest za dużo nalane muszę ją  bardzo pochylic żeby było widac koniec oleju bo tak to jest pełne oczko czy to morze byc wina że nie mogę jej odpali pomorze mi ktoś rozwiazac ten problem dlaczego nie mogę odpalic z góry bardzo dziękuje

2

Odp: czyzby wina serwisu gdzie naprawiali moją crf450r

Wpierw potrzebujesz pomocy w postaci słownika ortograficznego. Słownik interpunkcyjny też by się przydał.
Zadzwoń do serwisu i powiedz w czym problem. Na pewno zajmą się tą usterką.

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL

3

Dokładnie tak jak napisał Majster, skoro moto stało u mechanika odezwij się do nich nie ma co gdybać, zobacz czy nie ubyło płynu w chłodnicy...

4

Kaczor_SM napisał/a:

Dokładnie tak jak napisał Majster, skoro moto stało u mechanika odezwij się do nich nie ma co gdybać, zobacz czy nie ubyło płynu w chłodnicy...

Dokładnie jak pisze Kaczor , zobacz płyn w chłodnicy ponieważ też miałem podobny przypadek.

5

Witam oddałem ją do reklamacji okazało sie ze zle skontrowali dekompresor i sie rozkrecił