16

Odp: Kamera

konradoz, z całym szacunkiem - poza naklejkami 2 na kask, i mocowaniem na klate, które i tak zakupiłem, czasem naklejałem na różne czesci moto... Naklejki i tak trzeba oryginalne, 6 sztuk 100 zł. A złaczki, kształtki i srubki można kupić na allegro z tanich zestawów. Mam od lat jeszcze z GP 2 na głowe, mocowania na kaski, etc - rzadko używałem.

Raz jak skakac ćwiczyliśmy to na nieoryginalnym dokupionym mocowaniu na długim rzepie przypiąłem do drzewa ;)

Terror Kitty Crew
500->650->600->1000->625->450->125->1200

17

Na Dębcu w Biedrze leżą te gogle i jakoś nikt tam się o nie nie bije.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

18

Bo tam" klepią biede" ;)

Pozdrawiam,
Piotrek

19

Ja bym się nie łasił na taki crap. "...szerokokątnym obiektywem 120°" Ta, szeroki kąt, śmiechłem.

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

20 Ostatnio edytowany przez gierwi (2014-12-16 21:41:51)

A na ch*j Tobie szerszy. Do nagrywania filmików z jazdy, nawet jeśli mają służyć do podnoszenia swoich i kolegów umiejętności na torze chyba wystarczy. Wygląda bardzo podobnie do gogli Liquid Image, więc marka sprawdzona. Jak będzie mi się chciało to pójdę ją obmacać i może coś więcej się dowiem. Na razie widzę że  naklejka GoPro musi być i nawet zniekształcony w rybim oku obraz wtedy nie przeszkadza ;-).

[url]http://www.liquidimageco.com/collections/warehouse-clearance[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21 Ostatnio edytowany przez andrzeju (2014-12-16 22:13:22)

Lubie jak dużo widać, później jak ogladam taki filmik to widzę co się dzieje z motorem, ze mną  a nie tylko ten kawałek przede mną.  Rybie oko poprawia immersję moim zdaniem, to że troche zniekształca to trudno, coś za coś.

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

22 Ostatnio edytowany przez Dawid1993 (2014-12-16 23:05:50)

andrzeju napisał/a:

Ja bym się nie łasił na taki crap. "...szerokokątnym obiektywem 120°" Ta, szeroki kąt, śmiechłem.

Są gusta i guściki mam w mancie też 120 stopni i jakość naprawdę zadowalająca. W końcu nagrywamy jazdę a nie film przyrodniczy o mrówkach z głosem Czubówny w tle ;)

Rieju MRT 50 --->???XT 125???

23 Ostatnio edytowany przez wyrzyk969 (2014-12-16 23:14:35)

się nie zgodzę, bo nie wiesz kiedy taki film przyrodniczy nakręcisz ;] mój ostatni to z wypadku jak poleciałem w kosmos i przeorałem trochę ziemi z bardzo dużym makro na glebę, trawę i wszystko co przy podstawie tej trawy, także dobry przyrodniczy wyszedł hehe, a i głos może nie Czóbówny ale czubka, jak nic na animal planet się nadaje ;] pzdr

btw chciałem ją kupić na próbę ale w moim odczuciu wyglądała jakby trochę nie dorobiona pod względem jakości wykonania, wolę dodać trochę więcej i kupić gogle pożądne bo i tak muszę oraz dodatkową kamerkę bo czuję, że bym sie tylko wnerwiał po zakupie tego ale to moje odczucie takie ;]

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

24

Jest takie staropolskie przysłowie, "dostajesz to, za co płacisz", tak tylko dla Tych co myślą, że trafią mega super ofertę w biedronce

wzium?