Temat: Kamera
Widzieliście co Biedronka oferuje na Święta. Gwiazdorowi się nie śniły takie rzeczy:
[url]http://www.biedronka.pl/pl/product,id,4576,name,gogle-z-kamera-full-hd-1080p[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kamera
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Widzieliście co Biedronka oferuje na Święta. Gwiazdorowi się nie śniły takie rzeczy:
[url]http://www.biedronka.pl/pl/product,id,4576,name,gogle-z-kamera-full-hd-1080p[/url]
akurat gogle mam zamiar kupić, ciekawe jakby te się spisywały, za tę cenę może by zaryzykować a i druga kamerka się przyda, nie byłoby dylematu czy czepiać na kask czy na moto hehe boje się czy nie byłby zbyt "przewiewne", kiedyś swoje zajechałem i od brata pożyczyłem jakieś wojskowe balistyczne firmy ESS niby dobre ale wiało w nich jak cholera, tutaj cena ciekawa, nawet tylko na przetestowanie a może okażą się lepsze jak niejedne firmowe i kamerka lepsza jak gopro hehe nie wiadomo ;] biedronka lubi zaskakiwać
Trzeba iść w kasku i przymierzyć. Ewentualnie zrobić rundkę biegiem wkoło sklepu.
Tym bardziej że biedra ma dobrą politykę reklamacyjną. Tak że z ewnetualnym zwrotem też no problem. Jeżeli o kamerach mowa to w mediamarkt jest go pro HERO za 545zł. Tylko nie wiem która bo w gazetce nie zaznaczyli.
Byłem, widziałem, zrezygnowałem, nawet na próbę, wszystko jakoś tak mało solidnie wyglądało, a nie wiem czy tylko u mnie w mieście tak było ale każda kamerka w różnych sklepach ustawiona była w kosmos, trzeba by na stopy patrzeć aby była na wprost, mogłoby być tak, że daszek by zasłaniał widok. Brak wyświetlacza jakiegokolwiek to też minus, na allegro widziałem w podobnej cenie z drobnym na kilka cyferek, co na pewno ułatwiłoby pracę. Moje wrażenie było takie, że się zniechęciłem solidnością całości. Bałbym się, że coś by się połamało od zakładania i ściągania ;] ale trzeba poczekać na wypowiedź kogoś kto kupi taką. Pzdr.
mogli dołożyć wifi i możliwość podglądu na androidzie :P
w Jula jest fajna kamera za 350zł ala gopro
widziałem na necie filmiki i jak dla mnie wygląda naprawdę ok i ma pilota:)
jak noiwe gopro hero kosztuje koło 550, to nawet sie nie zastanawiac nad chińczykami! Świetny ruch marketingowy gopro. Szkoda że baterie niewymienne, ale coś za coś.
BTW 14 MPix, to foty lepsze niż w Gopro 3+ black!
gdzie to go pro za 550 ?
pisałem trzy posty wyżej że w mediamarkt
Tylko w Tym GoPro za 550 jest mało uchwytów o ile dobrze pamiętam i trza od razu sobie kupić jakieś bo są chyba jakieś 2 czy 3 podstawowe i nie wszędzie przykleisz
Wygląda to dobrze oby spisywało się tak jak opisują. Sprzęt elektroniczny z biedry już różne opinie miał.
Dobre rozwiązanie bo nie trzeba by już wozić kamery na kasku.
Ja raczej się już nie skuszę bo latem zainwestowałem w Mantę mm336.
to teraz tylko rozstawić namiot pod biedrą i koczować do otwarcia aby się załapać na jakąś sztukę:)
a może tracer?
[url]http://www.tracer.pl/product/kamera-sport-tracer-explore-sj-4000[/url]
:)
to teraz tylko rozstawić namiot pod biedrą i koczować do otwarcia aby się załapać na jakąś sztukę:)
Mogą się rozejść jak ciepłe bułki a jeszcze zaznaczyli, że nie w każdym sklepie będą więc może być problem dostać ten sprzęcik.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kamera
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 80 zapytań