1

Temat: Kupię supermoto do 13,000zł CYCKI

Jako że sprzedaż mojego moto jest już w zasadzie sfinalizowana szukam jakiegoś SM dla siebie. Kryteria to cena zakupu nie większa niż 13 tyś złotych polskich, generalnie celuje w coś typu 660 SMC ale wszelkie propozycje mile widziane, wymogiem koniecznym jest papier bądź możliwość rejestracji moto.

Jeżeli ktoś może polecić jakiś sprzęt znajomego czy z jakiegoś ogłoszenia to piszcie również.

ps. Cycki w temacie żeby zwracało bardziej uwagę ;)

Części silnikowe, odzież motocyklowa oraz akcesoria jeżeli czegoś potrzebujesz napisz do nas ! sklep@RRmoto.pl

4SR SIDI ALPINESTARS NOLAN LS2 X-LITE MOTUL IPONE SBS NISSIN AXO FLY PROGRIP

2 Ostatnio edytowany przez Wojtkuuu (2014-12-15 16:19:40)

Odp: Kupię supermoto do 13,000zł CYCKI

Husqa TE450 2007 enduro + sm, zarejestrowany na 2 osoby, swiatła, lusterka, klakson i reszta dupereli do jazdy po drogach jest. Rzeszów.

3

Beda cycki bedzie moto. Nie ma cyckow nie ma moto.

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

4

Pw

KTM SMCR 2013r kpl Remus

5

Będzie motór będą cycki z własnych zbiorów ;]

[url=http://i.wp.pl/a/f/jpeg/30571/549834_469088449816761_2094344688_n.jpeg]CYCKI[/url]

Części silnikowe, odzież motocyklowa oraz akcesoria jeżeli czegoś potrzebujesz napisz do nas ! sklep@RRmoto.pl

6

Pw

7

Jak się nie boisz :)
[url]http://olx.pl/oferta/husqvarna-sm570r-630-supermoto-CID5-ID6jLWF.html[/url]

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

8

Chyba jednak na husqvarne się nie odważę ;)

9

trzeba mieć stalowe jajca i nerwy ;-)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

10

I zapas hajsu w razie W, nie tak serio to po doświadczeniach znajomych nie chcę się denerwować i raczej H odpada.

11 Ostatnio edytowany przez janko (2014-12-15 22:56:18)

Nie chcę się podlizywać HPSM, czy HSPM, HWDP, czy jak ci maniacy Husqi się nazywają, ale uważam że przesadzasz z tym strachem przed sprzętami na H.
Odpowiednio serwisowany motocykl (pomijając WSK) jest niezawodny i tyle. Było u nas przeświadczenie że Ducati padają jak muchy, a wynikało ono  tego że na początku lat 90tych nikt u nas nie potrafił ich serwisować rozrządu desmodromicznego i nikt nie myślał żeby np. wymienić raz na dwa sezony paski rozrządu.

SM510R i pochodne to wypasiony sprzęt, ale ludzie boją się tego jak kiedyś prądu i telefonu na wsi, a teraz każde dziesko w ciągniku z tabletem.

P.S. CYCKI zacne, masz moje błogosławieństwo na wrzucenie większej ilości fotek... dla przykucia uwagi oczywiście.

ogień na tłooook!!!
EKO-Groszek Racing Team

12

Ale co maja problemy z odpalaniem to maja. Elektryka to chyba glowny minus huski. Brak kopki w wielu modelach to juz w ogole strzal w kolano. Zreszta wystarczy wejsc na forum husqvarny i robi sie smiesznie patrzac na to ze wiekszosc rozmow jest o usterkach. Zaryzykowalbym raz jeszcze bo podobaja mnie sie huski bardzo ale moja nie byla odosobnionym przypadkiem.

Ducati w koncu kupie tak czy tak. Nawet jakby sie psulo a co tam ale supermoto powinno byc pancerne i jezeli jest dobrze serwisowane to powinno byc niezawodne.

13 Ostatnio edytowany przez samson (2014-12-15 23:31:10)

Pan Ekogroszek Racing Team ma sporo racji. Huski z mojej obserwacji środowiska LGBT bywają kapryśne i czasami nie do końca dobrze wykonane, ale też zanim KTM ich zakupił robili jedyne w swoim rodzaju motocykle, które jeździły jak żadne inne, a że czasami coś się urwało no niestety, dotyczy to wszystkiego co fajne i nietypowe.

W przypadku samochodów jest włoszczyzna i angielszczyzna, w motocyklach była Huska i stary Husaberg. Fajne ale czasami coś tam się wydarzy. Przynajmniej nie jest nudno.

Ps.
Po ile ten ekogroszek? ;)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

14

No zgodzę się że odpowiednio serwisowany motocykl będzie jak najmniej awaryjny, ale to się sprawdza w wypadku kupna nowego gdzie sami wszystko robimy a nie jesteśmy 5tym z rzędu właścicielem. Mimo wszystko H chyba jednak sobie daruję.

15

Wretched napisał/a:

Będzie motór będą cycki z własnych zbiorów ;]

[url=http://i.wp.pl/a/f/jpeg/30571/549834_469088449816761_2094344688_n.jpeg]CYCKI[/url]

Eleganckie :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski