Temat: Sprzedam lub zamienie na supermoto - GSX-R 600 wersja torowa
Niaktualne!
CMA Yamaha Suzuki
ul. Poznańska
66-400 GORZÓW WLKP.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam lub zamienie na supermoto - GSX-R 600 wersja torowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niaktualne!
a zamiana na drz400 wersja S z 2003roku bez mojej dopłaty wchodzi w gre? ;)
Zaimponował Kaczor chłopakom :D
Nie śmiejcie się! :-) Zgodnie z: [url]http://forum.supermoto.pl/topic15034-nasi-w-modlinie-na-wmmp-p3.html[/url]
11 20 KACZOROWSKI Marcin KACZOROWSKI Marcin Pretendent Honda CRF450 2:00.822 113.2 2:00.822 5
13 45 ADAMISZYN Michał ADAMISZYN Michał Pretendent 2:04.482 109.9 2:07.350 5 2:04.482 6
Wiesz temu że kaczor popierdala to absolutnie nie neguje... Tyle że nikt tam nie jechał na maksa bo poprostu szkoda sporta... tor był nieprzystosowany i nie było ścigania o pkt., więc po co było marnować gumy których potrzeba z 2 komplety na runde i motorsa. Na torze było też wiele "przeszkód" co zajebiście pomogło Piotrkowi w tym wyniku. Supermoto jest nieco bardziej żywotne na gleby dlatego można odpieprzać na maksa... Jak chłopaki na sportach się wczuli to się robiło potem te 1:43. Podane przez Ciebie czasy są z treningu... Szkoda że się KAczorowi sprzęt posypał bo dałby rade w wyścigu dobrze pojechać napewno ;) Ale supermoto od jakiegoś roku we mnie siedzi i nie chce wyjśc... Tymbardziej że nie mam kasy na sport... Także dalej przesyłajcie oferty... DRZ niestety nie- bo szukam sprzętu na tor- tak jak mówie RMZ albo YZ (ewentualnie huska, ktm) :D
chciałoby się powiedzieć , a nie mówiłem :D
Ekchmm, mmmmmmmmm....Kolego ale adres mailowy to masz pierwsza liga, podoba mi się :P
Tak z ciekawosci sie zapytam :P chcesz tylko sm na tor i bedziesz jeździł w zawodach czy ulica?
Oczywista że chce coś na zawody ;D jak można żyć bez wyścigów?! Jak nie trafię na żadną fajną ofertę to oczywiście skończe sezon 2010 w GSXR cup i zobacze czy za rok będzie mnie stać na WMMP. Jak nie to znowu będe myślał o SM. Także ludzie ślijcie oferty bo to okazja jakich mało!!!!!! (sam bym nie pogardził ;) ) Ja przed sezonem za wykupienie pakietu + wpisowego + motocykl dałem 35 000 a Wy macie to samo w takim samym albo nawet lepszym stanie - 10 000 taniej! Czekam...
Ekchmm, mmmmmmmmm....Kolego ale adres mailowy to masz pierwsza liga, podoba mi się :P
jak dorzucisz adres mailowy to się poważnie nad tym zastanowię :D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam lub zamienie na supermoto - GSX-R 600 wersja torowa
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 86 zapytań