16 Ostatnio edytowany przez Belzebub (2014-12-10 22:16:11)

Odp: Pierwsze supermoto.

Hacker od dłuższego czasu idzie raczej w bezkompromisowe sprzęty... ;) ale może coś napisze kiedy latał DRZ-ą...

U mnie : 3-4k km rocznie = zawory raz w roku [0-80zł], olej(2L)+filtr [100zł] + podstawowe pierdoły (klocki, płyn chłod, płyn hamulcowy, sprawdz. napinacza łańc. rozrządu, czyszczenie gaźnika) -> raz w roku (chyba, że chcę ponownie sprawdzić, dolać, wymienić).
DRZ=taniość

Hardcore - it's more than music...

17

drz to był motocykl przy którym prawie nic się nie robiło, nigdy o nim nie myślałem, wsiadałem jechałem i było super

husaberg to jest sprzęt w którym przed jak i po każdej jeździe coś jest do zrobienia, trzeba liczyć motogodziny bo raptem co 10 zmiana oleju i sprawdzenie zaworów, jest po remoncie ale już myślę kiedy następny, co będzie do wymiany i skąd wziąć pieniądze:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

18

Wysłałem Ci ofertę z moim suzuki drz 400 sm k7 na prywatną wiadomość ale chyba nie odczytałeś. Jak chcesz kupić ładnie utrzymane w bardzo dobrym stanie drz to zapraszam ;)

19

Łukasz125 napisał/a:

Wysłałem Ci ofertę z moim suzuki drz 400 sm k7 na prywatną wiadomość ale chyba nie odczytałeś. Jak chcesz kupić ładnie utrzymane w bardzo dobrym stanie drz to zapraszam ;)

Przypadkiem to nie moja była?

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

20

Chyba nie, bo kupiłem pełną serie w super stanie i przez czas posiadania przeze mnie co nieco pozmieniałem ;). A Twoja miała wydech yoshi itp.

21 Ostatnio edytowany przez Dzinkss (2014-12-13 19:19:12)

Jakoś tak skojarzyłem ze pisaliśmy coś tam kiedyś ;)
A co do tematu to bierz kolego śmiało Drz. To jest sprzęt idealny pod twoje potrzeby, raz w roku zmienisz olej, w międzyczasie troszkę dolejesz i wsio.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650