Temat: Termoaktywne Kominy Supermotosport - pomoc w promowaniu Supermoto
Witam,
długo się zbierałem i w końcu się udało.
Ale zacznijmy od początku. Jak niektórzy wiedzą od początku sezonu 2014 kręce klipy z każdej rundy MP i PP.
Zacząłem to robić po tym jak sam chciałem coś obejrzeć i niestety nic nie znalazłem w internecie. Chcąc trochę rozpromowac ten sport, założyłem stronę ([url=http://www.supermotosport.pl]www.supermotosport.pl[/url]), fanpage na Facebook'u jak i kanał na YouTube. Niestety dojazdy na rundy kosztują, utrzymanie strony www i oczywiście sprzęt do filmowania. Z tym ostatnim najtrudniej.
Jakiś czas temu na tym forum kilka osób zaproponowało mi pomoc finansową abym mógł dokupić baterię czy statyw ale odmówiłem. Było to dla mnie nie fair. Coś za nic! Dlatego przy namowie i pomocy kilku osób udało się stworzyć "cegiełkę" w postaci termoaktywnych kominów z logo Supermotosport. Bardzo ciepły i nie krępujący ruchów komin idealnie nadaje się na zimne dni. Czy to do jazdy motocyklem, rowerem, do biegania czy nawet do codziennego użytku. Chciałem stworzyć coś co będzie praktyczne i rozpoznawalne.
Cały dochód chciałbym przeznaczyć na akcesoria do filmowania, lub nawet na nową kamerę.
Cena za komin to 45zł + ewentualne koszty wysyłki Pocztą Polska i według ich cennika. Do każdego komina dorzucam również naklejkę SMS ;)
Wymiary: wysokość 48cm, szerokość na płasko 25cm
I jeszcze kilka słów o materiale użytym do zrobienia komina:
Zewnętrzna warstwa komina ma strukturę kratki, nie tylko przyspiesza odprowadzanie wilgoci, ale powoduję także optymalną równowagę
pomiędzy oddychalnością komina a jego wiatroszczelnością.
Wewnętrzna warstwa to delikatne i przyjemne w dotyku wykończenie wzmacniające komfort termiczny
W porównaniu z innymi jest TERMOAKTYWNY. Oznacza to, że podczas wysiłku chroni nasz organizm przed wychłodzeniem. Nie absorbuje wilgoci,co jest istotnym problem podczas mroźnych dni. W przypadku, gdy wilgoć byłaby wchłaniana przez komin, wtedy ujemna temperatura powodowała
by zamarzanie kominy, co z kolei pozbawiło by komin właściwości termoaktywnych. W przypadku naszego komina, problem ten nie występuje nawet
przy -15 stopniach. Jest to możliwe dzięki właśnie zastosowaniu Kol-sportu Dry. Działa on na zasadzie knota, odprowadzając wilgoć na zewnątrz, a
specjalna struktura materiału, chroni nasz organizm przed wychłodzeniem.
Komin wykończony jest specjalnymi płaskimi szwami, tak aby nie uwierał podczas użytkowania. Nie strzępi się oraz jest bardzo miły i delikatny w dotyku.
Doskonale nadaje się do uprawiania takich sportów jak bieganie, jazda na rowerze, jazda na nartach, jazda konna, Nordic Walking,
piłka nożna, sporty ekstremalne, turystyka górska i wiele innych.
Komin termoaktywny Nessi to podstawa w garderobie każdego kto ceni sobie wygodę, komfort i innowacyjne rozwiązania.
Charakterystyka:
- szybkie schnięcie - dzianina dwuwarstwowa, wykonana w technologii włókien mulitipoliestrowych;
- włókna materiału nie absorbują wilgoci w swoją strukturę, szybko przekazują wilgoć na zewnątrz komina
- komin zapewnia utrzymanie niezbędnego komfortu cieplnego, znakomicie izoluje głowę od chłodnego otoczenia
- dzianina KOL-SPORT ma właściwości ochrony przed promieniami UV, nie powoduje podrażnień alergicznych i jest środowiskiem niesprzyjającym rozwojowi flory bakteryjnej
- rozciągliwość w 4 kierunkach sprawia iż jest on bardzo elastyczny i posiada jeden uniwersalny rozmiar.
- niewielki gabaryt sprawia, że zawsze możesz go zabrać ze sobą, a Twój bagaż tego nie odczuje.
- idealnie nadaje się do noszenia podczas aktywności ruchowej w uprawianiu sportu, jak i w codziennym użytkowaniu.
zoom: [url]http://s19.postimg.org/4ygab2pdf/collage1.jpg[/url]
zoom: [url]http://s19.postimg.org/alcn8jrw3/collage2.jpg[/url]
Dzięki z góry za zaufanie i pomoc :)
Pozdrawiam niwy