Odp: Kupię Cross'a do 5000-6000zł, Początkujący! POMOC :)
pisz tutaj na pw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię Cross'a do 5000-6000zł, Początkujący! POMOC :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pisz tutaj na pw
OKOK Poszło :)
Zero doświadczenia i od razu 250 2t? Powodzenia :)
Mina siary mówi za siebie wszystko
Zero doświadczenia i od razu 250 2t? Powodzenia :)
Hustler a jaki ty byś polecał dla początkującego ? I dlaczego nie taki bo za szybki czy co bo zawsze nie rozumiem tego dlaczego nie 250 ? :/
Nie chodzi mi, że wszystkie 250, taki chinol pewnie byłby na poziomie dt 125, ale Ktm 250 w 2 paku urwie Ci ręce zaraz przy samej dupie.
Po prostu to nie jest motor dla początkującego. Uwielbiam widok laików, który kupują jakieś 450 i na torze moto bardziej ich męczy niż oni moto :)
Ciężko powiedzieć co będzie idealne, jest multum czynników, chociażby częstość remontów itede, itepe.
Taki temat był poruszany xxx razy i zawsze odpowiedzi były takie same więc wystarczy poszukać.
Rozumiem, wiesz ja jeszcze nic nie kupiłem dlatego piszę o pomoc. A jaki może ty byś polecał jak już czytałem najlepiej KTM'a ? :)
Co myślisz w takim razie o takim ?
1. [url]http://olx.pl/oferta/rmz-crf-kxf-yzf-exc-ktm-250-dt-125-mtx-CID5-ID7Ja4z.html#2174d6b077[/url]
2. [url]http://olx.pl/oferta/ktm-exc-125-98r-CID5-ID7Yp15.html#4429273ee7[/url]
Ten 2. za 4700 mi się podoba ale jak myślicie ?
Ten 2 naprawde dobra sztuka, ale ten pierwszy jakieś pokąbinowane rama i reszta z rmz czyli porządnego motocykla ale silnik znów z innego hehe
Czy mi się wydaje czy Golden i VerniQR to jedna i ta sama osoba ( patrz ilość postów i dzień zarejestrowania)
Zima robi swoje, trolle głodują a wy je karmicie :)
Harry co tyy ja mam już moto on dopiero szuka. on jest początkujący a ja juz jeżdze 7 lat
Teraz to żeś dowalił Harry. Tak sam sobie odpowiadam nie znając tematu xd :D Nie to nie jest ta sama osoba.
admin sprawdzi po IP :D
To nie jest forum motocrossowe.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię Cross'a do 5000-6000zł, Początkujący! POMOC :)
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 78 zapytań