Temat: Kupię motocykl :)
Witam was serdecznie!
Kupię supermoto, najchętniej ktm smc 690 ale rozważę wszystkie propozycje. Koszty na jakie mogę sobie pozwolić to max 19k zł.
Pozdrawiam,
Paweł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię motocykl :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam was serdecznie!
Kupię supermoto, najchętniej ktm smc 690 ale rozważę wszystkie propozycje. Koszty na jakie mogę sobie pozwolić to max 19k zł.
Pozdrawiam,
Paweł
Miałbym na sprzedaż 690 sm prestige, w bardzo dobrym stanie. Jeżeli jesteś zainteresowany to daj jakoś znać, a podeśle Ci foty.
Może Berga FS550 2007?
zarejestrowany, ubezpieczony
Husqvarna Te450 2007 enduro + supermoto?
Cześć!
Pewnie że rozważę wszystkie oferty, choć skłaniam się raczej w stronę pomarańczowych :) Proszę jeśli możecie dajcie pod waszymi ofertami linka do aukcji (nasze forum lub innej) lub ewentualnie 2-3 zdjęcia. Wspomnę tylko że warunkiem koniecznym jest rejestracja motocykla, bo chcę nim na wiosnę jeździć do pracy i czasem z chłopakami gdzieś wyskoczyć.
Pozdrawiam,
Paweł
EDITED:
PS
Czy w tych pieniążkach da radę w ogóle kupić smc?
delete
Da radę, pytanie w jakim stanie. Możesz trafić okazję, a możesz się przejechać... zresztą jak na wszystkim.
No właśnie, a szukać raczej na rodzimym rynku czy jak niektórzy z forum w Anglii/Niemczech ?
Paweł
Za ta kasę możesz kupic zadbanego Ktm 690 Sm i trochę go ulepszyć optycznie jak i osiągi
Tylko nie wiem czy chcę wydawać pieniążki na motocykl który do końca nie będzie mi się podał :(
A ma ktoś jakieś najlepiej z własnej autopsji przykłady jak można ulepszyć wizualnie dziobala?
Pyrek PW
Poszukaj sobie zdjeć mojego
[url]http://forum.supermoto.pl/topic22075-s-ktm-690.html[/url]
Albo poszukaj użytkownika BarteQ, on miał zaje*istego 690 supermoto.
Ewentualnie wpisz w googlach w dziale grafika, ktm 690 BarteQ i też wyskoczy ;-)
Hej,
Koso, super sprawa, ten wygląda ślicznie, BarteQ też świetny. Zobaczyłem jednak ostatnio huskiego. Może ktoś się spotkał z tym konkretnie egzemplarzem:
[url]https://www.facebook.com/MotoMaxlubliniec/photos/a.618322054900091.1073741894.322245127841120/618322444900052/?type=3&permPage=1[/url]
Jadę w piątek obejrzeć
Pozdro
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię motocykl :)
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 82 zapytań