Temat: Uszanowanko
Witam wszystkich forumowiczów:)
Krótkie podsumowanie mojej osoby:
Mam już 24 na karku, w trakcie prawka na A(jeszcze tylko egzamin). Motopasją zaraził mnie przyjaciel wcześniej od dzieciaka interesowałem i dalej interesuje się samochodami ale kiedy pierwszy raz wsiadłem na moto od razu wiedziałem że, no wiadomo zajawka milion:) choć rwd w garażu jest:)
Plany na wspólne śmiganie snujemy już od 1,5 roku on ma w garażu tylko jawke 50 a ja nie mam nic:( ale stwierdziliśmy że albo kolejny sezon na jednośladach albo hańba;p
Największym problemem jest to że obaj gó*?0 wiemy o motocyklach, no może przesadzam bo coś tam kiedyś przy wspomnianej jawce robiliśmy ale to dawno i nieprawda. Powracając do tematu mamy sprytny plan w najbliższe wakacje nie wzdychać przed kompem oglądając fimki z terroru na supermoto a samemu go tworzyć (albo chociaż tak sobie powtarzać), więc taak, co by tu jeszcze?
A no tak, uprzedzam że pewnie już niedługo zacznę zalweać forum pytaniami już pewnie nie raz wałkowanymi i może już za 2-3 miesiące zostanę posiadaczem jakiegoś sprzęta, co oczywiście nie wstrzyma moich pytań a pewnie wprost odwrotnie.
no i chyba tyle, jeszcze raz Siema!