Odp: modifikacja KTM 690SMC
jak myślicie założyc stożek czy nie będzie znaczącej różnicy jeśli założe Filtr K&n + pokrywka ?
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » modifikacja KTM 690SMC
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak myślicie założyc stożek czy nie będzie znaczącej różnicy jeśli założe Filtr K&n + pokrywka ?
Stożek ma sens z wałkiem Evo2. Słyszałem opinie że lepszy od K&N jest DNA i się dostosowałem,
Ktos wie gdzie w PL dostane piasty Talon, i szprychy do systemu bezdetkowego. Wszystko do smc r '12.
Olekmotocykle nie maja piast w ofercie.
Zostaje tylko zagramanica ?
Ktos wie gdzie w PL dostane piasty Talon, i szprychy do systemu bezdetkowego. Wszystko do smc r '12.
Olekmotocykle nie maja piast w ofercie.
Zostaje tylko zagramanica ?
[url]http://www.dynotech.pl/[/url]
Dzieki toivas.
Wiadomosc do dynotech wyslana, czakam na odpowiedz.
Dzieki toivas.
Wiadomosc do dynotech wyslana, czakam na odpowiedz.
lepiej zadzwonić ;)
kupiłem niedawno drugiego kata smc lecz teraz w białym malowaniu :) narazie jest na etapie przerabiania :) zamontowałem sobie pomarańczowe crash pady jeśli ktoś był by zainteresowany to mam jeszcze jeden komplet mogę odsprzedać
Ktos zakładał oponę 170?
Opona 170 będzie o 10mm szersza od 160
Więc jak masz 160 to możesz sobie zobaczyć i zmierzyć czy Ci wejdzie 170 i czy nie będzie przeszkadzał łańcuch.
Pamiętaj, że są jeszcze 165 i że 170 to raczej już na 5,5".
Nie wiem co tam masz za obręcz.
Ktos zakładał oponę 170?
A po co?
w poprzedniej smc miałem 170 z tyłu ale miałem zdjętą osłonę łańcucha
siema chłopaki, z góry przepraszam jak gdzieś już było to o co chcę zapytać, planuję sprzedaż swojej lc4, pogonie też pewnie na wiosnę auto, i chcę kupić smc. zauważyłem że smc - dziobal - nowsze (2007 -08 ) są tańsze od niektórych starszych lc4. być może to kwestia wyglądu, który nie każdemu się podoba- w tym mi. moje pytanie jest takie. czy kupując smc dziobala da się z niego zrobić coś na wzór smc jak krzycha? chodzi mi tylko o przód, czy bak siedzisko i owiewki by podeszły? wiem że kiedyś chyba ktoś robił coś takiego na forum, kolesiowi chyba potem tego kata ukradli. jak myślicie? lepiej dozbierać20 kafli i kupić smc ładnego? czy za np 13 , i bawić się z nim ?
Przednią lampę i błotnik możesz sobie zmienić w każdym motocyklu.
Natomiast z SM nie zrobisz SMC ponieważ to są inne motocykle.
Inne zawieszenie, inny wydech, inny bak i plastiki, subframe i rama pewnie też.
też tak myślałem . dzięki hacker!
Dziobal ze zmienionym przodem wyglada jeszcze gorzej, miałem dziobala i mi sie z czasem spodobał :) Mam Smc i mógłbym znowu go posiadać
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » modifikacja KTM 690SMC
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 70 zapytań