Temat: [s] KTM 660 SMC
Jak w ogłoszeniu:
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-660-smc-lc4-supermoto-2005-r-akrapovic-zamiana-CID5-ID7hYow.html[/url]
Zarejestrowany i ubezpieczony z ważnym przeglądem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] KTM 660 SMC
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w ogłoszeniu:
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-660-smc-lc4-supermoto-2005-r-akrapovic-zamiana-CID5-ID7hYow.html[/url]
Zarejestrowany i ubezpieczony z ważnym przeglądem.
Bang.
na prawdę nie ma z tym żartów :v :D Ten motocykl ma chyba z 500 koni :x
w każdym razie na pewno ma więcej koni niż Ty IQ... :/ Sory za spam, ale nie trawie takich tekstów.
jest mi przykro, że Cie uraziłem, rozpłacz się :v
Skąd się bierze tyle jadu w ludziach... Brać motocyklowa... gówno, nie brać.
nie widzialem nigdy w Łodzi kolegi, czemu ?
No własnie go naszej grupy należy ale nigdy sie nie pojawił, przynajmniej nie jak ja byłem> Co sie stauoSie Kolego?? Tyle spotów było organizowane i nie przybyłeś...
Haha już rozmawiałem z Michałem i Iszigo... Jeśli się sprzeda - zmienię na 690 SMC, jeśli nie zostaje u mnie. A co do spotów, w końcu zarejestrowałem moto, aby legalnie się poruszać po mieście, Wy przesiedliście się na brudasy i nic poza Piątkowiskiem nie dało rady się odczytać na grupie - dlatego mnie nie widzieliście... Damian Czyż mnie gdzieś tam przyuważył z rańca jak go o 6 rano obudził Akrap jak do pracy czmychałem...
Mario przeciez dopiero co sprzedales monstera i go kupiłeś...
Nic mnie nie ciśnie na żaden odcisk. Po prostu idzie zima i jeśli trafi się kupiec poczynię zmiany. Jak kupowałem 660 nie sprostałem finansowo 690 SMC/SMC-R - pomimo że mi się marzyła, teraz mam możliwość, więc jeśli się uda - dobrze, jeśli nie - drugie dobrze.
I wszystko jasne :)
no to przyszły sezon ładnie się zapowiada :) coraz nas więcej, zajebiście. Już się nie mogę doczekać naszego pierwszego spotu :) mam nadzieję że na otwarciu sezonu 2014 w Łodzi będzie się działo. W zeszłym sezonie nasz rekord frekwencji to 12 sm, myślę, że spokojnie jest do pobicia :D
Ej ej ja poważnie tego ktm chcę kupić, ale na chwilę obecną jestem zablokowany finansowo więc muszę sprzedać swoje, a to pewnie dopiero na wiosnę :(
No 34 ludzi w grupie a jezdzi moze połowa ;) wiec jak bedzie dobrze powinno być na 17-stu hehe ...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] KTM 660 SMC
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 80 zapytań