16

Odp: Kamerka do 700 zł

ja jakis czas temu kupilem SJ4000 wyceniona byla na 380 gosc oddal za 300 nowa i nie narzekam ;d

KTM SMC 625

17

No ok Olaff ale sprawa nie jest juz taka prosta gdy upuszcze kamerke z wysokosci i peknie mi obudowa :D Wiem że szukam dziury w całym... Ogólnie chce sie dowiedzieć czy warto doplacic te niecale 200 stówki do hero 3 white... Jeśli obraz i dzwiek nie roznia sie zbytnio to nie wiem czy jest sens.

18

Słuchajcie najlepsza opcja kamerki do 700 zł jest taka jak pisał - acetera , jest to nowa gopro o zajebistych parametrach, dzwoniłem do nich i już chwilowo nie maja :( ale na początku grudnia mają wrócić te kamerki - cena 549 zł Naprawdę warto. tu jest link :
[url]http://www.gohero.pl/GoPro-Hero[/url]

19

Jeśli kupisz kamerke z PL dystrybucji od Freeway OMT wymienią Ci nawet taką pierdołe jak zatrzask obudowy i wyślą nawet 2 na zapas. Nie robią z niczym problemów. Znam pare przypadków z czego jeden osobiście, kumplowi padła silver 3, oddał na gwarancje i wysłali mu nową hero 3 silver z plusem w ramach gwarancji bez żadnej dopłaty czy innego cudowania. Nie słyszałem natomiast nigdy żeby komuś na gwarancji wymienili black na black+, ale przy silver - działa :D

READY TO >> TERROR