Temat: Kamerka do 700 zł
Cześć,
Szukam kamerki na wypady w teren wiem że gopro są super ale czy znacie jakieś zamienniki ? które się sprawują podobnie jak go-pro ? jeśli tak proszę podajcie link.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kamerka do 700 zł
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Szukam kamerki na wypady w teren wiem że gopro są super ale czy znacie jakieś zamienniki ? które się sprawują podobnie jak go-pro ? jeśli tak proszę podajcie link.
Sony HDR AS-15 kupisz nówkę za te 700zł, rozejrzyj się też za AS-30 może będą już w tej cenie. Mam taką kamerę i świetnie się spisuje, ma perfekcyjną stabilizację i gopro daleko zostaje tutaj w tyle. Jak kupisz AS-15 uderz do mnie na PW to pomogę ci zaktualizować firmware na najnowsze :)
A w Sony jak jedziesz to słychać ładnie dźwięki z zewnątrz czy szum powietrza jak w większości kamer innych niż gopro?
Cześć. Pytasz o zamienniki ale nie wiem czy wiesz, że jakiś czas temu była premiera GoPro Hero. 549 zł i masz nową, markową kamerkę która zbiera naprawdę dobre recenzje.
[url]http://www.gohero.pl/GoPro-Hero[/url]
o kurcze, coś na moją kieszeń:)
To jest po prostu nowa, oryginalna pierwsza wersja Gopro?
To nie jest pierwsza Hero. To nowy model tylko bez bajerów - łapcie porównanie [url]http://shop.gopro.com/EMEA/compare?category=cameras[/url]
W tej cenie kupisz też JVC gc-xa1 nową (chyba coś koło 600zł) ale nie pisze, żeby jej polecić tylko żebyś nie rozmyślał nad nią hehe, niby mała, ładnie da się zamontować, ekranik, wi-fi cuda wianki oczywiście fhd ale szum straszny podczas jazdy taki, że ledwo moto słychać, jakość obrazu taka sobie, kolory jakby trochę blade mimo bawienia się ustawieniami, wcześniej miałem Drift HD170 Stealth, była pokaźnych rozmiarów ale obraz miała ładny, a szumu żadnego podczas jazdy (może jak głowę się obróciło to czasem zaszumiało), używaną kupiłem za 650zł i może bym jej nie sprzedawał tylko, że dostałem w prezencie tego JVC (całe szczęście prezent, a nie strata kasy). Oczywiście mam zamiar zmienić ją na coś lepszego.
Także jakbyś się zastanawiał nad taką to odradzam ;] może później obrobię filmik z jeden to wrzucę, żeby wiadomo było o co kaman. Pozdrawiam.
Wszystko jest w temacie GoPro na kilku ostatnich stronach
To jest po prostu nowa, oryginalna pierwsza wersja Gopro?
to jest nowy entry level czyli najtansza wersja GoPro z kilkoma minusami ale jak za tę kase warto.
strona z tematem
[url]http://forum.supermoto.pl/topic15955-gopro-p70.html[/url]
Sony HDR AS-15 kupisz nówkę za te 700zł, rozejrzyj się też za AS-30 może będą już w tej cenie. Mam taką kamerę i świetnie się spisuje, ma perfekcyjną stabilizację i gopro daleko zostaje tutaj w tyle. Jak kupisz AS-15 uderz do mnie na PW to pomogę ci zaktualizować firmware na najnowsze :)
Dokładnie to samo mógłbym napisać Cena/Jakość = 10/10
Ja polecam contour hd
Pany nie bede zakladal nowego tematu wiec walne to tutaj. Jest sens kupowac hero 3 white czy kupic Hero entry level? Uprzedam od razu nie stać mnie na silvera ani na blacka, zreszta nie chce wydawac tyle kasiory na sporadyczne kamerowanie. Najbardziej obawiam się że podczas jakiejs awarii w entry level nie mozna wyjac jej z obudowy i wymienic baterii... Ogolnie warto dorzucac kase i kupowac Hero 3?
W tej entry level powinna być jakas opcja resetu, cos typu dziurki w ktora wklada sie patyczek zeby nacisnac przycisk
Bardziej chodzi mi ol to co z tym zrobić jak wysra się bateria...
Oddajesz na gwarancje
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kamerka do 700 zł
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 74 zapytań