Odp: Samochód do przewozu motocykla
raku nowy nabytek ?
SXF 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Samochód do przewozu motocykla
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
raku nowy nabytek ?
Jadziem :D
A ja połączyłem przyjemne z pożytecznym i dzisiaj stałem się posiadaczem tego o to poloneza :D jutro jade juz pierwszy raz z 3 moto na pace, zobacze jak się to spisze :D
W świetle nadchodzącej zimy , wybór idealny !! Na prawdę wygląda świetnie !! Noo i dochodzi jeszcze ten kolor !! Jednym słowem zakup idealny !!
Zajebisty! 3 miejsca z przodu?
Droga taka maszyna ? :) Wygląda MEGA ! :)
Zajebisty! 3 miejsca z przodu?
Z tego co wiem to 2 z przodu i 2 z tyłu.
Poldek znakomity sami o czymś podobnym myślimy.
2 z przodu 3 z tyłu ale tylko w dowodzie bo w realu to 2 optimum. Czy droga? zależy dla kogo, dla mnie polonezy to nie doceniane auta i darze je wielką sympatią, dałem 4 k, stan na prawdę malina dlatego nawet mocno nie cisnąłem o zbicie bo domyślam się że to i tak kosztowało wiele więcej kasy i czasu. Jedyny minus to słaby promień skrętu :/ ale musze sie przyzwyczaić bo mam zamiar latać na co dzień :D
dla mnie polonezy to nie doceniane auta i darze je wielką sympatią
+1 !
tak mi się z raka poldkiem skojarzyło, szkoda, że prototyp poloneza 6x4
a jednak do mojego Trans Sporta (6 str.) sm wchodzi na stojąco, także dwa się zmieszczą bez problemu, Vorek wszedł jak w masło i jeszcze miejsca było z 15 cm. Pzdr.
A ja połączyłem przyjemne z pożytecznym i dzisiaj stałem się posiadaczem tego o to poloneza :D jutro jade juz pierwszy raz z 3 moto na pace, zobacze jak się to spisze :D
Daj znać jak się spisze, fajna furka i do moto i do przewozu ogórka ;-)
A więc tak, zapakowane w sumie 3 moto, 2 crossy i trialówka (równie dobrze siedział by 3 cross), w simie spięte 3 pasami i ku mojemu zdziwieniu ani drgnęły :) Wszystkie graty wrzucilismy pomiędzy sprzęty, narazie auto tylko na benzynie, spalanie wyszło 9,7 litra na trasie 300 km, więc chyba spoko z takim załadunkiem, ogólnie jestem bardziej niż zadowolony :D
Ruda go nie dotyka ?
Nie no Raku fura zajebista :) Jest ten klimat. Mega! :)
Nic go nie tyka, poprzedni własciciel zrobił w nim chyba wszystko :D
Zakonserwowany i odświeżony jak cza :v
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Samochód do przewozu motocykla
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 74 zapytań