1

Temat: Opony SM na 18" i 19"

Witam

Przez pomyłkę zakupiłem felgi 18"(2.15) tył, i 19"(1.8) przód. Jako że robię CPI na sm potrzebuję zakupić do nich opony, jakie szerokości będą do nich pasowały? Czy da radę założyć : 120/70/18 i 110/80/19 ? Jeśli mógłby ktoś doradzić, gdyż nie znam się na kołach.

2

Odp: Opony SM na 18" i 19"

Jak ma być SM to mają być 17 cali koła a nie taka cuś. To już by chyba lepiej było założyć na endurowe koła jakieś w miare okrągłe opony. Wszystko się da założyć jeśli średnica się zgadza.

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

3

A są opony do SM na takie obręcze :P Ktoś nawet na forum dawał linka (chyba raku) do takich opon albo SMFools ew. SMCentral udostępniło taki link do tych oponek :)

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

4

[url]http://www.offlimitsupermoto.it/site/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=65&Itemid=118[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

5

Jednak ja szukam używek. Bo nówki to mam możliwość zamówić przez zaznajomiony sklep. Tylko gdy szukam używane to nie wiem jaką maksymalną szerokość opony mogę szukać na takie obręcze. Głownie chodzi mi o szerokości opon jakie przypasuję ?