Temat: wydech dominator opinie
Ktos mial styczność z wydechami tej firmy ? Polecacie czy odradzacie? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » wydech dominator opinie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktos mial styczność z wydechami tej firmy ? Polecacie czy odradzacie? :)
odradzam
odradzam
polecam
Odradzam.
a jakies uzasadnienie ? ;)
Miałem go w moim SMC kilka dni, przepałowałem moto po krętej drodze, kilka prostych itd. Tłumik się rozpruł, był zrobiony z bardzo cienkiej blachy.
całego wydechu nie miałem, ale wymieniali mi poszycie. Na stronie jest napisane, że robią poszycia z tytanu i byłem przygotowany na odpowiednie $, ale pani powiedziała, że tylko z kwasówki. Na plus to, że robota zrobiona solidnie. Na minus opaska montażowa, mimo że chciałem mieć oryginalne mocowanie, które wysłałem w komplecie
Miałem w fzs dominatora z pierwszej serii, uszkodzilem go przy upadku moto. Kupiłem nowego dominatora, polecam, dobra jakość i niska cena
Ktoś kto mówi, że dominator to dobra jakość, nie używał tłumików dobrej jakości...
Cieńka blacha, liche wygłuszenie, dźwięk słaby (co z tego, że głośny, jak nieprzyjemny dla ucha).
Kolega miał w Zx12r to w czasie jazdy na zlot po prostu się urwał, mimo poprawnego montażu...
Miałem dominatora w 125 i jak dla mnie był dość dobrze wykonany i w porównaniu do leo vinca czy akrapa był bardziej masywny(grubszy materiał)
[url]http://huzarexhaust.eu/pl/[/url]
Może te, zbierają dobre opinie
Huzara robi gościu z forum AfricaTwin , sporo ludzi już od Niego kupiło i są zadowoleni.
mam dominatora u siebie w drz;
- trzeba miec db kilera bez niego poprostu nie da sie jezdzic dłuzej niz 0,5h, tak drze morde
- z db kilerem ma juz przyjemnieszy dzwiek, basowy, ale wciaz jest glosno
- opaska na komin jest sredniej jakosci - cieniutka blacha + guma sie przytapia
- po kilku miesiacach upalania stopila sie 'wysokojakhujtemperaturowa' naklejka ktora teraz szpeci wydech
- nie jest do konca szczelny, czesto na łączeniach rur czy nitów uciekaja spaliny
- po niegroznie wygladajacej wywrotce dosc mocno sie pogiąl - wiec to dowód ze blacha jest cienka
podsumuwując w tej kasie i tak polecam, ale czytajac coraz wiecej pozytywnych opinii o HUZARZE i wizualnie porównujac go do dominatora, spróbuj jednak Huzara.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » wydech dominator opinie
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 85 zapytań