1

Temat: Naprawy blacharsko lakiernicze, mechaniczne, Autodetailing

Witam. Zdaje sobie sprawe ze połowa uzytkowników zaraz mnie zasypie oskarżeniami o reklame, ale mimo wszystko postanowiłem ze przedstawie co nieco tutaj z racji iz jestem na tym forum juz dluzszy czas.

Reprezentuje firme Super Plus znajdującą sie na woli przy ul. Przyce 21B. Zajmujemy sie głownie naprawami blacharsko lakierniczymi, oraz mechanicznymi, jednak że wprowadzamy bardzo intensywnie rozmaite usługi autodetailingu. Chciałbym wdrozyc również uslugi serwisowania motocykli oraz auto (moto) kosmetyke dla motocykli, tj. kompleksowe czyszczenie motocykli, renowacja felg, ram motocyklowych, przygotowanie motocykli do sezonu.

Poza naprawami blacharsko lakierniczymi oraz mechanicznymi oferujemy renowacje lakieru, nakladanie powłok ceramicznych oraz kwarcowych na elementy lakierowane, szyby, felgi, tapicerke.

Chętnie odpowiem na kazde pytanie pod tematem bądz nr tel. 796 51 61 41

Przewiduje fajne rabaciki dla forumowiczów.

2

Odp: Naprawy blacharsko lakiernicze, mechaniczne, Autodetailing

pw

wr450f enduro, wiosną supermoto :)

3

Otrzymałem kilka zapytań odnośnie lakierowania obreczy w dwóch kolorach, tj. lakierowane są koła marki Alpina.

Jest to jak najbardziej usługa do wykonania. W gre wchodzi tak naprawde nieogarniczona ilość kolorów, od matowych po fluorescencyjne.

Cena lakierowania takich kół to 600 zł za dwie obręcze

4

Z rozplataniem i zaplataniem??

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

Koledzy, jako ze startuje powoli z wlasna dzialalnoscia, chcialbym oznajmic ze dla forumowiczow na poczatek oferuje bardzo fajne rabaciki na usluge pelnej korekty lakieru, zabezpieczeniem powloka kwarcowa, oraz detailingowym czyszczeniem srodka. Tylko teraz dla forumowiczow pelen pakiet to koszt 1300 zl czyli 50% taniej. Wiecej dowiecie sie poprzez pw lub tel 531007532

Pozdrawiam