31 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2014-11-02 12:45:58)

Odp: [S] KTM SMC-R 690 2012r

Prosze o zakupienie sobie maści na odpowiednią częśc ciała i nie wysyłanie linków z yt porownawczych s1000rr do rc8 przez dwoch chlopaczkow na torze bo moge obrzucac Cie linkami gdzie NSR 125 na torze łyka wszystkie litry i nie jest to miarodajne czy motocykl jest lepszy/szybszy.
Nie mam 15 lat i blond loków żeby łykać takie tematy bo wiem jaki motocykl chce,Twojemu niedługo bije 6 lat wiec tekst ze nowy kosztuje 64k tez nie jest miarodajne bo to juz nie jest Twoj model.
Moto kupiłem z forum.Kazdy wie do czego sluzy supermoto i gleby to rzecz normalna.Ja nie musze hasłami "bezwypadkowy" podbijać frekwencje zainteresowania wiec nie napisalem nic,a jakbys zadzwonil to bys sie o tym dowiedział.U mnie lezal tylko raz i odrazu pojechalem do KTMa w Łodzi i wydałem prawie 4000 (na co mam faktury) zeby motocykl wygladal jak wczesniej i wymienilem całe przednie koło bo mnie lekka wgniotka wkurwiała wiec nie mow ze mam cos do ukrycia bo dbam o sprzęt jak nie jeden by chciał o żone i kazdy kto przyjedzie wlasnie to zobaczy i moge to zagwarantować oddajac kazde pieniadze na paliwo/sniadanie i obiad kogos kto przyjedzie i na przyszlosc pamietaj ze lepiej nowego nabywce zaskoczyc czyms pozytywnie niz na odwrot.

A zupełnie bez uszczypliwości to życze Ci szybkiej sprzedazy RC8 ,a jesli jak mi pisales moto sprawia Ci radoche to zostaw je sobie i kup jako drugie SMC i problem z głowy.

koniec mojego offtopu w tym temacie.

32

Po co nagle piszesz o linkach z mojego maila ? Naprawdę nie ma już innych rzeczy do których możesz się przypierd... ?

Też mam faktury z ASO i zdjęcia i w przeciwieństwie do Ciebie piszę o tym otwarcie, a nie jak ktoś zadzwoni to się mu powie czy leżał czy nie, ale póki nie zapyta to cisza  ;) Nadal nie wiem ilu przed Tobą było właścicieli ;) Wyznajesz zasadę, że wysoka cena daje poczucie, że jest wart tych pieniędzy i nikt o nic nie będzie pytał, bo ma tylko 2lata i 5tys km ?

Jak to powiedział kiedyś ktoś mądry: "najbardziej u innych denerwują nas nasze własne wady" Oczekujesz szczerości, a sam tniesz w ch... jak mało kto i jeszcze wytykasz innym, bo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo sobie dopisujesz teorie do tego co ktoś napisał...

Zostaw sobie to cudo i zamknij ten wątek.

CBR 600RR'08 -> KTM 1190 RC8'10 -> KTM 690 SMC-R'15 -> ... ?

33

Chłopcze skonczylem z Toba rozmowe i nie bede Ci juz  sie z niczego tłumaczyl :)

Boli Cie ze sie bujasz tyle z RC8 i ktos odrzuca Twoja oferte mimo iz nie zaznaczalem ze chce sie na to zamienic w ogloszeniu.
Kolejną rzeczą ktorej jak widze nie zrozumiales jest fakt ze wystawiam to moto w celach zbadania zainteresowania, a nie desperackiej próby zamiany na już leciwego sporta ktorego ujeżdzał sam Pan Kleks w przerwach miedzy lekcjami w Akademii,a drugim wlascicielem był czerwony kapturek i śmigał tylko do babci w niedziele :)

koniec mojej rozmowy z Tobą bo probujesz mnie wciągnąć w swój poziom,a tam napewno pokonasz doświadczeniem.
Pozdrawiam

34 Ostatnio edytowany przez maniujr (2014-11-02 13:46:41)

Masz błyskotliwe te cytaty ;)

Żeby nie było offtop'u - to którym jesteś właścicielem, bo nadal nie wiem ? ;)

CBR 600RR'08 -> KTM 1190 RC8'10 -> KTM 690 SMC-R'15 -> ... ?

35 Ostatnio edytowany przez michal_lc4 (2014-11-02 13:57:23)

maniujr napisał/a:

Irytuje Cię "ukrywanie" czegoś, a sam to robisz. Gratki ;)

No właśnie, a ja widziałem Black-Jack jak na Aleksandrowskiej na tylnym kole jechałeś... hahahaha :P
A mówiłes że jeżdżony tylko po paliwo ;)

SMC 625 '04 -> TDM900 -> ...??
https://www.bikepics.com/pics/2013/02/14/bikepics-2516302-full.jpg

36

michal_lc4 napisał/a:
maniujr napisał/a:

Irytuje Cię "ukrywanie" czegoś, a sam to robisz. Gratki ;)

No właśnie, a ja widziałem Black-Jack jak na Aleksandrowskiej na tylnym kole jechałeś... hahahaha :P
A mówiłes że jeżdżony tylko po paliwo ;)

hehe no a na aleksandrowskiej mają własnie najbogatsze mieszanki dlatego tak mnie coś szarpało w tył :P

37

Jednego tylko nie kumam tu płaczesz o pozamykanych oponach a dwa posty niżej piszesz że w SM gleba to norma
Normalną żeczą jest to że nie odzyska się kasy wsadzonej w moto

38

ja terz wielu żeczy nie kómam no ale omegom i alfom nie jestem :(

39

do zamkniecia :)