Odp: [S] KTM SMC-R 690 2012r
Prosze o zakupienie sobie maści na odpowiednią częśc ciała i nie wysyłanie linków z yt porownawczych s1000rr do rc8 przez dwoch chlopaczkow na torze bo moge obrzucac Cie linkami gdzie NSR 125 na torze łyka wszystkie litry i nie jest to miarodajne czy motocykl jest lepszy/szybszy.
Nie mam 15 lat i blond loków żeby łykać takie tematy bo wiem jaki motocykl chce,Twojemu niedługo bije 6 lat wiec tekst ze nowy kosztuje 64k tez nie jest miarodajne bo to juz nie jest Twoj model.
Moto kupiłem z forum.Kazdy wie do czego sluzy supermoto i gleby to rzecz normalna.Ja nie musze hasłami "bezwypadkowy" podbijać frekwencje zainteresowania wiec nie napisalem nic,a jakbys zadzwonil to bys sie o tym dowiedział.U mnie lezal tylko raz i odrazu pojechalem do KTMa w Łodzi i wydałem prawie 4000 (na co mam faktury) zeby motocykl wygladal jak wczesniej i wymienilem całe przednie koło bo mnie lekka wgniotka wkurwiała wiec nie mow ze mam cos do ukrycia bo dbam o sprzęt jak nie jeden by chciał o żone i kazdy kto przyjedzie wlasnie to zobaczy i moge to zagwarantować oddajac kazde pieniadze na paliwo/sniadanie i obiad kogos kto przyjedzie i na przyszlosc pamietaj ze lepiej nowego nabywce zaskoczyc czyms pozytywnie niz na odwrot.
A zupełnie bez uszczypliwości to życze Ci szybkiej sprzedazy RC8 ,a jesli jak mi pisales moto sprawia Ci radoche to zostaw je sobie i kup jako drugie SMC i problem z głowy.
koniec mojego offtopu w tym temacie.