Temat: Sprzedam KTMa 530 supermoto. IGŁA!
Motor doinwestowany w stanie idealnym.
[url]http://otomoto.pl/ktm-exc-530-supermoto-M4172942.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTMa 530 supermoto. IGŁA!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Motor doinwestowany w stanie idealnym.
[url]http://otomoto.pl/ktm-exc-530-supermoto-M4172942.html[/url]
Jeździsz nim moze po Kielcach? Dam sobie nogę uciąć ze widziałem identycznego.
Dokładnie po Kielcach jeździ , razem jeździliśmy , nie kupujcie bo nie bede miał z kim jeździć hehe ,ale
ogólnie moto było robione pod siebie , każdy element jest dopieszczony , jak tylko kurz był to go zaraz mył, dla
Mnie to przesadzał z nim ale ja mogę polecić tego kata, dziwne ze ktos z Kielc jest ,co pisałem to nikogo nie było .
Bo właściwie to nie jestem z Kielc tylko raczej z drugiej strony patrząc od Krajna, ale tu sie uczę i raz widziałem tego sprzęta solo, motocykl jest zarejstrowany?
Tego mu właśnie brakuje , nie jest ..
Dokumenty do rejestracji są, czy brak?
Napisane jest że nie ma homo więc może być ciężko... Swoją drogą właściciel by chyba nie sprzedawał takiej igły gdyby miał kwity ;)
No własnie , kasy potrzebuje i dlatego , napewno by go nie sprzedawał , nie mogę nic powiedzieć , pali od strzała zimny, ciepły , nie raz sprawdzaliśmy , zapierdalac zapierdala -szkoda jak sprzeda bo bede sam śmigał , albo sprzedam i swojego .
za 22k bez prawa rej. będzie ciężko sprzedać
No raczej że ciężko, nawet te wszystkie świecidełka mu nie pomogą :v
Wiem ,mial Kupca za 21 ale jakby był zarejestrowany ,2-3 k trzeba spuścić to może pójdzie .
Moto jest naprawdę w fajnym stanie ale no brak rejestracji ludzie którym nie potrzebne homo wolą kupić często smr.
bede miał rame z dokumentami za jakiś czas do takiego...
Jaka moneta ?
zamienię na moja wr 450 z 2007 roku :P jak coś to priv!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTMa 530 supermoto. IGŁA!
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 82 zapytań