Temat: PartsEurope
Powitać,
Słuchajcie, udało mi się nawiązać współprace z największą hurtownią części, akcesoriów oraz ciuchów motocyklowych w europie - PARTSEUROPE.
Po tym linkiem znajdziecie katalogi rzeczy dostępnych w tej hurtowni :
[url]https://partseurope.eu/cms/en/catalogs/current-catalogs[/url]
W związku z tym jestem wam wstanie zamówić wszystko co tylko tam znajdziecie.
W katalogu nie ma podanych cen, znają je tylko dealerzy PARTSEUROPA czyli od niedawna ja.
Muszę przyznać, że ceny są bardzo konkurencyjne dla naszego polskiego rynku a wybór jest niemalże nieskończony
Zamówienia będą wyglądać następująco :
Jeżeli coś was zainteresuje wyślijcie mi indeks części (z katalogu) oraz nazwę części na emaila : adam.sajda@libertymotors.pl
W odpowiedzi dostaniecie cenę oraz dostępność.
PARTSEUROPA warunkuje zrealizowania każdego zamówienia przedpłatą.
Żeby zamówienie zostało do mnie wysłane muszę najpierw za nie zapłacić. Fakturę za zamówione rzeczy dostaje razem z dostawą. Dlatego jeżeli będziecie chcieli coś zamówić będziecie musieli najpierw przelać pieniądze na konto mojego sklepu na poczet przedpłaty abym mógł zapłacić za zamówienie, a fakturę bądź paragon dostaniecie razem z rzeczami.
Zamówienia powyżej 200euro będą wysyłane za darmo do mojego sklepu.
Wysyłka do was małej paczki kurierem to 15 zł, dużej 25 zł.
Będę się starał składać wasze zamówienie razem tak aby przekraczać te 200 euro i nie płacić za przesyłkę, jeśli komuś będzie się bardzo śpieszyć a jego zamówienie nie przekroczy 200 euro będzie musiał dopłacić 35 euro za przesyłkę.
Mam nadzieję, że PARTSEUROPA wam się spodoba i każdy znajdzie tam coś dla siebie, obejrzyjcie katalogi jest tam wszystko.
Ja zamówiłem już pierwsze rzeczy dla siebie, działa to sprawnie, rzeczy są tanie a wybór jest ogromny.
W razie jakichkolwiek pytań śmiało piszcie lub dzwońcie, pomogę.
Adam Sajda
Specjalista ds. Sprzedaży
gsm. 723 981 758
adam.sajda@libertymotors.pl
PS. Do moderatorów – Proszę nie kasujcie tego tematu, nie chce zarabiać na forum ani kolegach, po prostu mam możliwość zamawiania rzeczy z tej hurtowni za dobre ceny i chciałem się z wami tym podzielić. Nie traktujcie tego jako reklamy czy interesu.
Jeżeli to możliwe proszę o wyróżnienie tematu.