16

Odp: Supermoto 125

Signe napisał/a:

dziewczyno... :) Jeśli masz w planach kat. A, kup sobie coś do pyrkania, bez szaleństw, wiadomo że i tak się wyjebiesz (nie życzę ci tego) a sprzęta za 10k zł będzie szkoda. Ja na twoim miejscu kupiłbym coś mało awaryjnego do czasu aż nie zrobię prawka na A i resztę składał na prawdziwego SM żeby później był ogień!

racja mam w planach wheelie haha ;p okej, wszystko sie okaze po treningach mx i na wiosne gdy hajs sie bedzie zgadzal
btw troche sie poczulam urazona tym "dziewczyno" ale ok, ja to rozumiem, ze to środowisko zdominowane przez mezczyzn a ja tak dobrze sie jeszcze nie znam, dlatego wlasnie oczekuje pomocy!

yamaha yz 125 brappp #girlondirtbike

17

Spoko dziewczyno :D Nie obrażamy się! :D próbuję cię naprowadzić na tor prawidłowego myślenia :P chociaż każdy człowiek ma swój... Jak będzie ci potrzebna pomoc to wpadaj do Zmc, koła się zmieni, łańcuch podciągnie, napęd wymieni :D

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

18

DT chyba się znudzi szybciej niż później, chociaż jak to ma być pierwsze to moto, to chociaż nie powinno zabić ;] Ja już odczuwam braki mocy, w terenie jeszcze czasem potrafi zaskoczyć, ale na asfalcie szału nie ma.

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

19

Na prostej to i 450 po pewnym czasie się znudzi. Ciężko cokolwiek doradzić, bo fajne sprzęty 125 wymagają duuużej opieki. Ja w swoim exc, niby nie mam nic do roboty, a codziennie siedzę w garażu i coś dłubię.

Kawasaki KX250F

20

zerohla napisał/a:

...btw jestem fanką jednak 2t :P

nice 8]

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology