Odp: [S] KTM SMC-R 690 2012r
Pytanie czysto z ciekawości. Co to za pomarańczowy cyndzel w wydechu? Coś w rodzaju Db killera?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM SMC-R 690 2012r
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pytanie czysto z ciekawości. Co to za pomarańczowy cyndzel w wydechu? Coś w rodzaju Db killera?
Coś w rodzaju korka analnego do mycia ;)
a widzisz, na to nie wpadłem, a faktycznie otwór wypięty jak rasowa dziwka :)
Ubawiłem się przy porannej kawie :)
Antykoncepcja :P albo czopek na srake
Ap! ;)
[url]http://allegro.pl/ktm-smc-r-690-2012r-zamiana-bmw-s1000rr-i4726033545.html[/url]
z ciekawości wrzucam tez na alledrogo,dla forumowiczów litr oleju na dolewki ;>
Nie no ten opis edit rozjebał mnie , uśmiałem się , maluch , garnki zelmera -prze...
UP! po raz ostatni i jeśli przez tydzien nikt go nie zabiera to zostaje u mnie ;)
zainteresowanie średnie jak widze ale jak już ktos sie odezwie to z zamianą na moto i ściemą taką ze z samego e-maila już sie dymi :)
myslalem ze czasy kiedy przy sprzedazy moto waliło sie w ch** przeszly wraz z rozwinieciem sie internetu i brakiem anonimowosci zwlaszcza ze wiekszosc tych osob udziela sie dość regularnie.
Jak czytam że "moto z 2010" a okazuje sie ze moto od 2009 leżalo w salonie jako testowe albo że "pierwszym wlascieilem byl ktośtam znany a ja jestem drugim" a po sprawdzeniu widze ze jednak trzecim właścicielem... (a bo ten drugi to tylko 2 miesace xD) to albo takie małe kłamstewka już są normą i ja jestem jakiś nieżyciowy albo już nie wiem co :)
Najlepszy smaczek i tak był na koniec, facet chciał zamienić sie na r1 z 2012 bo ma ponad 40dychy i chce coś "wygodniejszego" (czy smc-r jest wygodniejszy...nie wnikam) ALE "motocykl uzywany z żoną na mazurach turystycznie" hahaha :>
erłan z pozamykanymi oponami aż grudy na bokach wyszły (gdzie można tak turystycznie polatać na mazurach z żoną bo moze sie nie znam ;)
tablica dopiero co cięzko odgięta ( bo wcale nie widac ze zaginana była chyba już po odebraniu z wydziału komunikacji w okienku i to w kilku miejscach.)
dobra koniec płaczu,ale musialem sie podzielić.
ostatni tydzien niech stoi i potem mozemy zamykać temat.
UP! po raz ostatni i jeśli przez tydzien nikt go nie zabiera to zostaje u mnie ;)
Jak czytam że "moto z 2010" a okazuje sie ze moto od 2009 leżalo w salonie jako testowe albo że "pierwszym wlascieilem byl ktośtam znany a ja jestem drugim" a po sprawdzeniu widze ze jednak trzecim właścicielem... (a bo ten drugi to tylko 2 miesace xD) to albo takie małe kłamstewka już są normą i ja jestem jakiś nieżyciowy albo już nie wiem co :)
Jak pijesz do allegro-korespondencji ze mną (bo nie sprawdziłem, że moto stoi na forum i pisałem od razu przez allegro), to proszę bądź chociaż Ty szczery, skoro tak innym wytykasz jak to nazwałeś "małe kłamstewka"
Nigdy nie napisałem, że jestem drugim właścicielem, tylko wyraźnie kto i kiedy kupił i jak długo miał. Resztę to chyba sobie sam dopisałeś, bo był 1 właściciel, był też drugi, ja jestem trzeci. Wystawiłem identyczny opis na kilku forach i też jestem świadomy jak łatwo można dzisiaj zweryfikować to co ktoś pisze na allegro...
Co do rocznika 2009/2010 to jeśli moto był produkowany w grudniu 2009, a sprzedany w salonie dopiero w lipcu 2010 to wybacz, ze z rozpędu na szybko w pierwszym mailu podałem 2010. W drugim mailu z dokładniejszym opisem podałem już dokładnie jak wygląda sprawa, więc posądzanie o ściemę jest lekko przesadzone. Dodatkowo jest różnica między moto testowym, a moto stojącym w salonie jako ekspozycja. Mój NIE był demo do testowego ujeżdżania .
Reasumując, weź nie przesadzaj...
Równie dobrze można by dyskutować o cenie za jaką wystawiłeś SMC-R rocznik 2012, przy cenie nowego 2014, a za chwilę 2015 raptem 7-8tys wyższą...
Pozdr.
hehe no z rozpędu :D oczywiście ;) taki tam detalik przecież. co do właściciela to czemu mi piszesz kto był pierwszym dając do zrozumienia że nastepnym byłeś ty? a moze drugim był Justin Bieber? co mnie to interesuje? :)
Ja wiem co sprzedaje,mówie co sprzedaje i cenie sobie szczerość w temacie motocyklistów i motocykli nawet bolesną a nie wale ściem żeby ugrać pare złotych a przy ogledzinach powiedziec "nie bo mi sie tylko wymsknelo ze 2010 i że jednak po tym pierwzzym włascicielu było jeszcze siedmiu ale to nie istotne bo pierwszym był Max Biaggi to on napewno dbał"
moja cena nie jest tutaj akurat w ogole adekwatna do Twoich "na szybko" informacji poniewaz wystawiam moto dla sprawdzenia ilosci chętnych i jest ona do dobrej negocjacji , druga sprawa to policz sobie wszystkie dodatki i dodaj do ceny nowego,zobaczymy czy wyjdzie wtedy 7-8 tys roznicy czy 15 :)
po trzecie pokaz mi warte ceny SMC-R na naszym rynku aktualnie i nie lepione z trzech?
ale no na szybko to przeciez ciezko stwierdzić ;)
Pozdrawiam również
bez ściemy zaproponuję zamianę ba drezynę :-) co ty na to?
pokaz mi warte ceny SMC-R na naszym rynku aktualnie i nie lepione z trzech?
No masz rację! Tylko Twoje jest warte swojej ceny, a nawet dużo więcej!
Ja wystawiłem swoje za 32k które nawet nie leżało, to Nie było zainteresowania, oprócz jakiegoś napaleńca z forum ktory jest jak dla mnie dość niepoważny
bo tylko moje jest bardziej mojsze niż Twojsze ! ;)
Hermes zrobisz okleine na drz z napisem s1000rr to deal i zamykamy temat! :>
Koso cena jest zawsze umowna i ja wiem ze kazdy by chciał zebym wystawil taniej niz [url]http://allegro.pl/motocykl-ktm-690-smc-r-2014-rok-jak-nowy-okazja-i4749230158.html[/url]
ale po sprzedazy gratów ktore do niego dodaje w pudle otrzymamy 2-3k które i tak dadzą nam cene nizsza niz za jaka ja kupiłem to moto.
Poza tym naprawde nie mam ciśnienia i lekko mnie wali co tam kotś bedzie bił apropo ceny.
Kiedys sprzedawalem daytone 675 ktora była warta lekko 27000-29000 a wystawilem za 20000 bo potrzebowalem kasy mimo ze motocykl nigdy nie leżał,ale i tak przyjechali cwaniaki z Poznania co mieli tym na torze latac (bo oni juz na rondzie schodzą na kolano) i jak sie okazalo za tydzien sami wsyatwili za 27000 xD
Marudzili co do ceny ale nie zjechalem im nawet 10zł bo to juz byla okazja.
Wiecej takich okazji nie robie,a i parcia na sprzedaż nie mam.
Jak cena sie nie podoba, zapraszam do wziecia sztuki z linku.
Przeciez ja nikogo do zamian nie zmuszam,a nawet sie ciesze ze zostanie u mnie:)
Hermes zrobisz okleine na drz z napisem s1000rr to deal i zamykamy temat! :>
Umowa stoi - zamawiam okleinę, tylko żebyś mi się nie wycofał z zamiany, bez dopłat...
Wiecej takich okazji nie robie,
Dla mnie to okazja ;-)
hehe no z rozpędu :D oczywiście ;) taki tam detalik przecież. co do właściciela to czemu mi piszesz kto był pierwszym dając do zrozumienia że nastepnym byłeś ty? a moze drugim był Justin Bieber? co mnie to interesuje? :)
Ja wiem co sprzedaje,mówie co sprzedaje i cenie sobie szczerość w temacie motocyklistów i motocykli nawet bolesną a nie wale ściem żeby ugrać pare złotych a przy ogledzinach powiedziec "nie bo mi sie tylko wymsknelo ze 2010 i że jednak po tym pierwzzym włascicielu było jeszcze siedmiu ale to nie istotne bo pierwszym był Max Biaggi to on napewno dbał"
moja cena nie jest tutaj akurat w ogole adekwatna do Twoich "na szybko" informacji poniewaz wystawiam moto dla sprawdzenia ilosci chętnych i jest ona do dobrej negocjacji , druga sprawa to policz sobie wszystkie dodatki i dodaj do ceny nowego,zobaczymy czy wyjdzie wtedy 7-8 tys roznicy czy 15 :)
po trzecie pokaz mi warte ceny SMC-R na naszym rynku aktualnie i nie lepione z trzech?ale no na szybko to przeciez ciezko stwierdzić ;)
Pozdrawiam również
Nic nie dawałem do zrozumienia, sam sobie dopisałeś teorię. W drugim mailu (de facto skopiowane moje ogłoszenie, wklejone również na tym forum) masz jak krowa na rowie kto, kiedy, co i jak, więc przestań drwić i przejaskrawiać.
W Twoim ogłoszeniu za to nie ma słowa o historii motocykla. Taki jesteś zajebisty i tak cenisz innych motocyklistów, że nawet nie wiadomo ilu Biberów wcześniej go miało ;) Szkoda, że też nie widziałem hasała "bezwypadkowy" i też ani słowa o glebach... poza "stan adekwatny do przebiegu", Przy 5k km nie można mieć gleby ? ;)
Irytuje Cię "ukrywanie" czegoś, a sam to robisz. Gratki ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM SMC-R 690 2012r
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 76 zapytań