Temat: [S] KTM SMC-R 690 2012r
Witam wystawiam swojego kata w celach badawczych czy znajdzie sie "zimowe" zainteresowanie ;)
Dodatki:
-końcówka wydechu Acrapović +(mam oryginalny)
-wgrana mapa pod wydech
-filtr powietrza K&N +(mam oryginalny)
-obudowa filtra powietrza POWER PARTS +(mam org)
-odblokowany 2gi bieg
-tjuningowy fender eliminator
-lusterka pod kierownicą +(mam org)
-wszystkie trzy oryginalne carbonowe osłony na wydech +(mam org)
-crash pad silnika R&G
-crash pad tylnej ośki R&G
-amelinowy pług pod silnik
-carbonowe osłony setów
-handbary POWER PARTS (dopiero założyłem nawet nie mają metra przejechanego:) +(mam org)
-okleina lag i osłon lag itp +15 do lansu pod McDonaldsem.
+wszystkie oryginalne części które wymieniałm/zdejmowałem (osłona łańcucha,sety pasażera itp)
Przebieg: chyba coś koło 5000 ale sprawdze dokladnie to edytuje jutro post bo juz 2 tygodnie nie był dotykany.
Ogłoszenie wrzucam póki co tylko na forum bo chce zobaczyć czy ktokolwiek będzie zainteresowany.
Bije sie z myślami bo kupuje plastika i nie wiem czy jest sens trzymania 2óch motocykli gdyż nie bede miał tyle czasu żeby sie nimi nacieszyć,a szkoda żeby w sezonie robił 500-1k kilometrów.
Jeśli jednak żadna propozycja mnie nie zainteresuje to zostaje u mnie bo kilka rzeczy kupiłem dosłownie pare dni temu tymbardziej szkoda oddawać.
Ewentualnie w gre wchodzi zamiana na BMW S1000rr ale tylko po 2012r z moją dopłatą.
Jeśli nie to czekam co pokaże Yamaha w listopadzie :)
Chciałem zatrzymać oba ale z racji mojego trybu życia byłoby to "zesraj sie,a nie daj sie" więc w dobre ręce oddam.
koniec wywodu.
cena 31.000 tys zł do rozsądnej negocjacji :)
Pozdrawiam