Temat: [S] Części KTM / Husaberg. 650 do najdrobniejszej śrubki.
EDIT:
dekielek pompy wody, gaźnik, kierunkowskazy, przedni i tylny błotnik oraz boczki baku są nieaktualne
Sprzęgiełko rozrusznika, koszyk akumulatora, akumulator i stopka boczna są nieaktualne
Rozrusznik nieaktualny
Rama z papierem jest nieaktualna
kompletna przednia lampa w kolorze czarnym i lusterka pod kierownicę są nieaktualne
kompletne półki przedniego zawieszenia są nieaktualne
Koła saxess są nieaktualne
handbary zeta są nieaktualne
przekaźnik rozrusznika wraz z przewodami i bezpiecznikami jest nieaktualny
słoneczko wybieraka skrzyni jest nieaktualne
Kompletna głowica jest nieaktualna
Dekiel duży + dekiel mały od strony sprzęgła są nieaktualne
Dół silnika jest niekatualny,
kopka i dźwignia zmiany biegów są nieaktualne
Linki gaźnika i rolgaz są nieaktualne
Przednie lagi są nieaktualne
osłony chłodnicy wraz ze szpilkami są nieaktualne
Wszystkie ceny są mocno orientacyjne, jestem otwarty na wszelkie rozsądne propozycje.
Zdjęcia poszczególnych części będę dodawał w miarę jak będę motocykl rozkręcał (kiepsko u mnie z czasem więc może to trochę potrwać).
Kompletny hebel przód Beringer tzn. 6 tłoczkowy zacisk z prawie nowymi klockami (dorzucam drugie zapasowe) + tarcza pływająca beringer z nowym rotorem i nitami + seryjna pompa brembo z fs650 - 2000zł;
Sprzęgło antyhoppingowe Adler razem z koszem w idealnym stanie - 2000zł;
Zawieszenie przód dwukomorowe wp48 z berga fs570 prawie nowe (z przełożoną stopą amortyzatora pod 6t zacisk beringera) + tylny amortyzator wp pds (setting pod około 70kg robiony w Moto Wysocki Chorzów) - 2000zł;
Dół silnika jak na zdjęciu 2000zł;
Napęd po 2-3mth did vt2 + talon 15z i oem 45z - 400zł z przesyłką w cenie
Tylna tarcza Braking prawie nowa - 200zł
Kolektory wydechowe + środkowe kolanko ze wspawaną tulejką pod sondę do ustawienia AFR + końcowa puszka RINO - 800zł
Głowica w bdb stanie, z podwójnymi sprężynami zaworowymi, nowymi uszczelniaczami + pokrywa zaworów z dźwigienkami itd. w zestawie - 800zł
Jakieś podstawowe wypisałem, o resztę gratów pytać... niechętnie będę się rozdrabniał, raczej chcę sprzedawać "zestawy" czyli np. cała skrzynia a nie pojedyncza zębatka ;)
większość części jest brudna ale po przetarciu wyglądają jak nowe :)
Napęd zrobił max 5mth, łańcuszek rozrządu może 2mth.
[url]https://vimeo.com/106053370[/url]
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08