Temat: *s* Yamaha WR250X możliwa zamiana na BMW G650X-moto z ABS-em.
Może kogoś zainteresuje.
Możliwa zamiana na ww motocykl.
[url]http://otomoto.pl/yamaha-wr-250x-supermoto-wr250-x-jak-nowy-M4139942.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » *s* Yamaha WR250X możliwa zamiana na BMW G650X-moto z ABS-em.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może kogoś zainteresuje.
Możliwa zamiana na ww motocykl.
[url]http://otomoto.pl/yamaha-wr-250x-supermoto-wr250-x-jak-nowy-M4139942.html[/url]
nikt nie szuka takiego moto ?
niesamowite jak ceny poszły w dół, jak szybko straciły na wartości ... nie opłaca się salonówek kupować
... z tymi oponkami, wydechem i napędem to sugerując się cenami z alledrogo, twoja cena jest bardzo uczciwa... wręcz zaniżona...
jeszcze jak pokażesz książeczkę serwisową wszystkie fakturki/paragony to hoho... sam bym brał
sory za offa... powodzenia w sprzedaży :)
Co ile mniej więcej robi się remonty w tej Yamasze?
nie wiem czy ktokolwiek w kraju najechał tyle żeby remont był konieczny...... poczytaj supermotojunkie albo zapytaj majkmena z wawy on dość dużo lata...
na pewno żywotność zbliżona do drezyny sm...
Jak sie popsuje to sie robi
WR250r (a jest to to samo co 250X, wiadomo - inne koła i przełożenia) robią przebiegi do ok 100 000km bez remontu. Wiadomo - olej, zawory itp.
Coś się ruszyło ;) cena jest bandycka biorąc pod uwagę co dołożyłem do motocykla(np. opony 600zł, wydech ok.1500zl, napęd DID złoty ok 380zł ;) itp.)
Przebieg prawdziwy, co prawda nie posiadam książki serwisowej ale mam jakieś rachunki i faktury. Nawet nie wiedziałem, że przebieg 100tys.km może być osiągalny dla tego silnika.
Motocykl w pełni odblokowany.
Moto za mojej kadencji serwisowane w [url]http://www.tech-moto.pl/[/url]
Nie chce sprzedać bo jest kiepskie tylko dlatego, że chce kupić Beacie sprzęt z ABS-em a w grę wchodzi tylko supermoto.
Nie wiem czy taki zabieg ma sens i ile może kosztować, ale może jest na forum ktoś, kto dołoży ABS do mojej Yamahy- wystarczy przednie koło, wtedy moto nie będzie do sprzedania. Czekam na odpowiedź.
A po co od razu ABS?
Może zmiana klocków na łagodniejsze lub jakieś treningi?
W tych czasach pewnego moto nie opłaca się sprzedawać.
Masz 100% racji, założę inną pompę, może zacisk- zobaczę na innych forach co da się zrobić z przednim heblem w tym moto.
Moto jest jak nowe, chciałem sprzedać tylko po to żeby kupić SM z ABS-em.
Może innym razem.
Temat do zamknięcia
Berg dalej aktualny, chce SMC
mała tarcza , zacisk 2 tłoczkowy endurowy to się nie zabije ;)
aczkolwiek pamiętaj , że w razie W może hebel być za słaby do wyhamowania - lepiej poprostu poćwicz z nią hamowanie awaryjne od czasu do czasu
Ten motocykl nie ma hamulcy żylet więc w czym problem?
W jakich sytuacjach Ci on przeszkadza i jak to odczuwasz?
po prostu chce moto z ABS :) ale to może w przyszłym sezonie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » *s* Yamaha WR250X możliwa zamiana na BMW G650X-moto z ABS-em.
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 76 zapytań