Odp: superkoła :)
coś takiego, nie mierzyłem jeszcze ośki ale znając życie pewnie gruba oś (26mm?). Jak jesteś zainteresowany to wal na PW.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » superkoła :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
coś takiego, nie mierzyłem jeszcze ośki ale znając życie pewnie gruba oś (26mm?). Jak jesteś zainteresowany to wal na PW.
coś takiego ?
[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-sm-kola-kompletne-17-brembo-i4630856588.html[/url]
poka jak wyglądają ? jaka cena ? jaka srednica ośki ? ja mam chyba 22 ale nie moge nigdzie w necie znalesc danych na ten temat. Ktoś wie jakiej średnicy są ośki w WRkach ? mam 2005 rok
20mm przód
22mm tył
asajda89 napisał/a:poka jak wyglądają ? jaka cena ? jaka srednica ośki ? ja mam chyba 22 ale nie moge nigdzie w necie znalesc danych na ten temat. Ktoś wie jakiej średnicy są ośki w WRkach ? mam 2005 rok
20mm przód
22mm tył
Dzięki miedzy rocznikami nie ma róznicy w srednicy ?
Dzięki miedzy rocznikami nie ma róznicy w srednicy ?
Od 2002 do 2009 jest tak samo
[url]http://www.dynotech.pl/Talon/SUPERMOTO%20WHEELS.xls[/url]
jakie opony założyć na 3,5" przód 4,25" tył ?
z tyłu chce jak najszerszą
przód 120
tył 150
moze sie myle ale nei ogarniam czegos takiego. masz wyczyna za nie male pieniadze i zamiast wlozyc normalne kola w sredniej gotowce to kombinujesz i chcesz z wry zrobic skuter wkladajac gowno takie jak podales wyzej. piszesz ze szukasz exceli, a takich niestety gotowych nie kupisz ponizej 1500 polskich dolarow
jakie to są dla Ciebie normalne koła w sredniej gotówce ?
jakiekolwiek firmowe szprychowki z minimum 4,25 tylem do takiego szpeja jak twoj.
takich właśnie szukam, jeżeli chodzi o gówno ( rozumiem, że chodzi co o aluminiowe felgi ) to tylko pomysł, wr na aluminiowe felgi też dobrze leżą, rzecz gustu a czy one są gówniane ? no nie wiem
[url]http://allegro.pl/yzf-450-rama-dokumenty-supermoto-kola-glowica-wal-i4647891539.html[/url]
zadzwon zapytaj tego goscia ile cenia i czy jeszcze ma.
gowno - nie alu felgi tylko wkladanie felg alu od pizdzika do sprzeta z prawdziwego zdarzenia
mozesz sobie zlożyc wre na kolach marchesini za gruba kase i wtedy bedziesz miec kozackie koła "nie szprychowe"
nie widzę dlaczego wszyscy aż tak za excelami przepadają.
Ok są wytrzymałe , się fajnie błyszczą itp. ale bądźmy szczerzy - jeśli ktoś nie zapierdala jakiś mega skoków na torze itp. to nie będzie żadnej różnicy między excelem , a jakimś "gównem" (jak to kolega wyżej ładne opisał) za połowe ceny.
Tak tylko moje zdanie
wg mnie będzie, bo takie byle "gówno" pognie się na pierwszej lepszej studzience na mieście, nie mówię już nawet o atakowaniu krawężników
nie widzę dlaczego wszyscy aż tak za excelami przepadają.
Ok są wytrzymałe , się fajnie błyszczą itp. ale bądźmy szczerzy - jeśli ktoś nie zapierdala jakiś mega skoków na torze itp. to nie będzie żadnej różnicy między excelem , a jakimś "gównem" (jak to kolega wyżej ładne opisał) za połowe ceny.
Tak tylko moje zdanie
Tak było u Zabro z obręczami Akronta. Też nie widzieliśmy różnicy do pierwszego wyjazdu na miasto. Felga krzywa jakby wpadł w lej po bombie. Żadnych skoków, latania po torze, krawężnikach, schodach.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » superkoła :)
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 80 zapytań