Temat: Pierwsze supermoto
Chciałbym kupić supermoto ale nw czy to dobry pomysł bo nie mam żadnego doświadczenia z motocyklami poza motorynką i skuterem. Myślałem o honda fmx 650 czy uda mi się go kupić za 8-10 tys.prosze o opinie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pierwsze supermoto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chciałbym kupić supermoto ale nw czy to dobry pomysł bo nie mam żadnego doświadczenia z motocyklami poza motorynką i skuterem. Myślałem o honda fmx 650 czy uda mi się go kupić za 8-10 tys.prosze o opinie
Jak widze cos w stylu "nw" to juz wiadomo czego mozna sie spodziewac...
Olx.pl allegro.pl i sprawdzisz czy da sie kupic
Weź sobie w/w rade kolegi Domier do serca, nie zadawaj pytań na które sam możesz sobie odpowiedzieć.
Forum ma na celu zapewnienie pewnej współpracy po miedzy jego użytkownikami, ale na litość boską nie mylcie tego z okienkiem wyszukiwania w google.
Jak już jeździłeś motorynką i skuterem to myślę że HONDA CR500 bedzie idealna, lekka, zwinna, nawet można kupić z papierami :), Tu największy będzie problem finansowy skoro masz tylko 8-10 tysi :), ale myślę że chcącego nic trudnego,
Acha, no i pojemność mniejsza niż FMX 650 :)
Ja sugeruje Maico, w życiu bym nie spojrzał na pół litra, zawsze wybieram 0,7 :D
mam fajnego duka dla ciebie
Jeśli budżet przewidziany w € to jako pierwsze prawdziwe SM szczerze polecam:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic30091-s-tm-smx450fi-2014r-full-opcja-ohlins-beringer-rozrusznik.html[/url]
To jest moje pierwsze prawdziwe SM i jestem baaaarrrdddzzzzoooo zadowolony - mało pali ;-)
Haha manio ładnie poleciałeś dając tutaj swojego TM-a :P myślę że kolega na bank się skusi ;) Zwłaszcza, że jak wspomniałeś - mało pali, a to przecież podstawa jeśli o supermoto chodzi ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pierwsze supermoto
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 71 zapytań