Odp: LC4 600 ? DR ? Pilne !!!!!
Wole sie argumentowac stanem technicznym ;p "nie dam tyle bo to czy tamto jest nie tak".
Częstochowa okolice pisac !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » LC4 600 ? DR ? Pilne !!!!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wole sie argumentowac stanem technicznym ;p "nie dam tyle bo to czy tamto jest nie tak".
Wiem, że typowe i wkurwiające dla sprzedających ale jak ktoś nie może sprzedać a potrzebuje gotówki to często działa, szczególnie, że jak wystawił za 6500zł to na 90% cena za jaką chce sprzedać to 6000zł. Ostatnio też nie spuściłem kolesiowi 300zł i co prawda sprzedałem za więcej ale pół roku później (po zimie) a więc średni interes na tym zrobiłem.
Stanem technicznym to możesz argumentować jak będziesz na miejscu a lepiej upewnić się wcześniej czy jest skłonny do negocjacji.
Zresztą nie napalałbym się na to ogłoszenie bo opis nie zachęca:)
Opis własnie taki jak by mu nie zależało na sprzedaży. Jak odbierze to zobaczymy jak mi moto przedstawi. A co do negocjacji argumentującymi sie stanem to wiadomo że chodziło o negocjacje na miejscu ;P
Oglądałem. W sumie to straciłem czas. Co do moto to luzy na głowce ramy i w przednim kole, brak migaczy tak jak widac nn foto, i rozwalony przełącznik do nich, kable spod przedniej lampy poprzecierane i lampa nie działa, cos tam błysnęła 2 razy. Bak z lewej delikatna wgniotka a z prawej paskudnie wyklepana jakas większa. I zaklejona naklejką. Brak crash padow z foto. Zębatka z tyłu miała lekko 50 zębow. Nie wiem czy nie z 60...
No ale generalnie silniczek bardzo przyzwoicie. Od sgrzału gada, wkręca sie bardzo ładnie rowno i bez żadnych zbędnych dzwiękow. Biegi perfekto. No ale jak sie uparł na ostateczne 6 tys przed przyjazdem tak przy oględzinach już nic nie zszedł twierdząc że już opiscił. A gdzie tu ogarnąc moto i przeglądy porobic :P
szukam dalej !
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » LC4 600 ? DR ? Pilne !!!!!
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 69 zapytań