1

Temat: Adapter do konwersji na sprzęgło hydrauliczne

Sprzedam adapter potrzebny do konwersji sprzęgła z linki na system hydrauliczny. Montuje się go zamiast linki i tym grzybkiem zahacza tam gdzie linkę sprzęgła i przewodem (takim jak hamulcowy) prowadzi do pompy sprzęgła na kierownicy (którą trzeba sobie dokupić). Adapter nowy. Pozbyłem się SV i nie dokonałem modu :)

http://iv.pl/images/76123034104859988194.jpg

Jak ktoś chce real foto to mogę zrobić ale element wygląda tak samo jak na tym foto.

cena 90zł + wysyłka.

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

2

Odp: Adapter do konwersji na sprzęgło hydrauliczne

Biorę, proszę o szczegóły na priv.

3

Macie może jakieś linki gdzie ktoś z powodzeniem dokonał takiego moda w markowym motocyklu np. przy pomocy pompy magury od kata, tego siłownika z chin, jaki jest rozmiar tej śruby do linki, nie będzie problemu z doborem przewodu, hamulcowy będzie chyba trochę za gruby, szczerze to już od dawna myślałem o takim modzie, odkąd te zestawy pojawiły się gdzieś na ebay'u.

4

Ten mój bedzie mial za gruba śrubę na przewód magury. Są na cieńsze śruby ale takie wątłe w dotyku. W moim to sruba tak jak od przewodu hamulcowego.

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

5

Kastor sprawdz PW bo juz następni klienci sie pytają czy ci sprzedałem.

6

nieaktualne