Odp: Prosze o porade KTM czy Husqvarna
Ja nie wygrywałem w poprzednim to gasł od czasu do czasu, w tym chodzi równiej niż na seryjnym kominie i ani razu nie zgasl
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Prosze o porade KTM czy Husqvarna
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja nie wygrywałem w poprzednim to gasł od czasu do czasu, w tym chodzi równiej niż na seryjnym kominie i ani razu nie zgasl
Bardziej chodzilo mi o to czy odprezenie silnika na wydechu nie spowoduje jakis zniszczen latacie na wydechach bez mapy i jest spoko??
Ja nic takiego nie zauważyłem, bardziej mi sie wydaje ze wgranie mapy spowoduje uwolnienie całej potencjalnej mocy która tkwi w tym silniku
też latałem z przelotem z rok, dopiero potem założyłem pokrywkę do filtra evo i wgrałem mapę. przez ten rok nie zauważyłem nic specjalnego. i potwierdzam mapa + pokrywka + komin = czad.
Pamietacie pytanie o telepanie na niskich obrotach ogolnie dzialo sie tak przez wczesniej wspomniana wyjebana dziure w pokrywie pudla od filtra powietrza wiec po zalozeniu pokrywy evo1 motocykl zrobil sie duzo elastyczniejszy na niskich juz tak nie szarpie i wydaje mi sie ze moment rozlozyl sie szerzej po obrotach zmiana jest strasznie odczuwalna.
Ma ktos moze jakis fajny wydech na sprzedaz do smc???
Bo nowy akrap cena zabija jak nie znajde jakiejs uzywki to wezme raczej leo vinca...
Sprawdź to: [url=http://www.wings.si]www.wings.si[/url]
Jakość i dźwięk jak u Akrapovića za połowę ceny. Testowałem w mojej 950 SM. Zrobiłem na tych tłumikach ponad 25 000 km i nie mam żadnych negatywnych doświadczeń. Jak się komuś nie podoba nazwa, to może zamówić wydech bez logo. Nie ma homologacji, jednak Akrapović też ma naklejkę : NOT FOR ROAD USE. Przynajmniej mój tak ma (miał).
Miałem wingsa i jest wart tej ceny, jak dla mnie nawet ładniejszy niż akrap bo nie jest tak długi, teraz mam leo vinca i chodzi jeszcze lepiej( mega głośny)
Dzieki panowie za rade wiadomosc wyslana do nich jestem ciekaw ceny bo znalazlem u siebie tutaj leo vinca za 220 euro takze jak wings nie bedzie tanszy to raczej leosia wezme bo bardzo mi sie dzwiek na leosiu widzi
No wiec wpadl wczoraj Dominator dedykowany do 690 zalozylem go I jest przekurewsko glosny przy okazji bardzo czesto zaczal gasnac na wolnych
[url]http://youtu.be/RzCODbaN3JE[/url] filmik z montazu
Wydech bardzo fajnie brzmi I jest kurewsko glosny na szczescie maja w ofercie db killer do niego ktory juz do mnie leci mam nadzieje ze rozwiaze to tez problem przygasania
z ciekawości ile kolega zapłacił za smc 690 ? :) albo ile trzeba dać za zadbaną sztukę.
Priv poszedł to moto jest obłędne polecam sobie takie kupij ojj tak
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Prosze o porade KTM czy Husqvarna
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 76 zapytań