Temat: [S] Keihin 41mm
sprzedam keihina 41mm bez intake bella ( yzf 450 crf sx 450 ) przepustnica nie popękana, luzy w normie, zdjecia koło srody cena 550 zł
kiedys exc 2x525 2x450 lc4 640 xt600
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Keihin 41mm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedam keihina 41mm bez intake bella ( yzf 450 crf sx 450 ) przepustnica nie popękana, luzy w normie, zdjecia koło srody cena 550 zł
Masz PW
Helmex czemu sprzedajesz?
trafil mi sie za granica kupilem i wysłalem do polsk,i moj stoi w ktmie w polsce :) i żeby nie bylo zdziwienia lc4 na keihinie pali 10 litrow. :)
chyba Twój :v
ja nie wwiem ja się przesiadłem z fcr 39 na fcr 41, i spalanie przy non stop pi*dzie wsrosło max o 0,5litra, przy normalnej jeździe nie zauważyłem różnicy, może kwestia regulacji?
to ile wasze palą? dysza 160 moze dlatego ze pompka nie zadrutowana wyszło 9.5 lita caly czas gaz do pełna w tym 50 km na torze czy to duzo to nie wiem gaznik od husaberga 650 to jakie jest spalanie w 625 ? to co może byc skopane u mnie ? na mikuni spalanie u mnie 7- 7.5 litra wczesniejszy włascieciel na mikuni 5.5 litra :) u mnie nie ma normalnej jazdy :) ciekawe ile sie wyleje przy długiej gumie w pionie :)
Ja na baku robię ok 140km , a mam 9l.
styl jazdy jaki ? ja mam 10 l brat zrobił 150 kiedys ale ja niedam rady na tyle zejsc.
u mnie na trasie np przelotowa 100kmh spalanie 4-4,5/100km, w miescie ok 6/100km, a jakieś upalanko to pewno z 7-8l/100km
moja 640 na 41 bierze max 7l przy ostrej pale non stop. srednio wychodzi 5.5-6.5 litra max na 100. dyszal glowna 180 i otwarty airbox, a gaxnik pochodzi z sxfa450
a pompki zadrutowane ? czyli cos u mnei nie halo jak tak
dużo gumujecie ? bo ja non stop tylko gdzie to jest możliwe np jade na gumie opadam 100 m odpoczynku bieg w dół i znowu w góre m wylewa sie moze nadmiarem
pompka drutowana
i tu moze jest problem ? na wiosne zadrutuje bo teraz jestem za daleko od kata chyba ze mial bym 1600 km druta :D
mega kozak jesteś , że tak latasz na tej gumie - dla mnie ociekasz zajebistością.
za dużo Ci pali - stanowczo , zrób coś z tym , tak nie może być ! ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Keihin 41mm
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 78 zapytań