Temat: Gostyn badania
chciał bym sie dowiedziec czy w gostyniu bedzie jakas karetka w ktorej bedzie mozna badania zobic, czy wszytsko na własna reke trzeba?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Gostyn badania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chciał bym sie dowiedziec czy w gostyniu bedzie jakas karetka w ktorej bedzie mozna badania zobic, czy wszytsko na własna reke trzeba?
.
wystarczy samo badanie czy lepiej od razu cała ksiazeczke wyrobic? jakie badania wchodza w skład takiej wizyty poza liczeniem członków i czy wszystkie stawy se ruszaja?
Ważenie, mierzenie, oczy, postawa to z tego co w środku. A na badania przynamniej u mnie należało zabrać
EKG i morfologię.
Zarejestrowałem się na jutro na badania w Głównym Ośrodku Badań Lotniczo-Lekarskich Aeroklubu Polskiego- we Wrocławiu :D :D
zakres badań to
- pomiary antropometryczne, w cyklicznych odstępach czasu określanych
jako pozytywne normy zdrowia
- ogólne badanie lekarskie
- badanie ortopedyczne
- przegląd stomatologiczny
- badanie laryngologiczne
- badanie okulistyczne
- badanie neurologiczne
- konsultacje psychologiczną
- badanie laboratoryjne /badanie ogólne moczu, OB., morfologia krwi, oznaczenie
stężenia glukozy we krwi/
- badanie spirometryczne, elektrokardiograficzne
- badania dodatkowe : próba wysiłkowa, badanie elektroencefalograficzne, radiologiczne.
Ogólnie 3h badań i 130zł
Ogólnie 3h badań i 130zł
dobrze że przynajmniej dają te 130zł bo inaczej bym się tam nie chciał badać i poszukałbym czegoś innego
Nie widzę na liście lewatywy. Wydaje mi się że bez lewatywy możesz mieć problemy z zapisaniem się na zawody ale mogę się mylić.
Chyba że ktoś ma układy w ''karetce'' to chętnie zrobię badania przed zawodami za 5 dych
- przegląd stomatologiczny
Przepraszam bardzo ale to po co??
No chyba że jak stracisz zęby przy glebie żeby wiedzieć który w którą dziurę wsadzić :p
Zarejestrowałem się na jutro na badania w Głównym Ośrodku Badań Lotniczo-Lekarskich Aeroklubu Polskiego- we Wrocławiu :D :D
...
Lepiej powiedz im, ze w SM sie lata, ale nie doslownie. Bo cos przesadzili z tymi badaniami.
To są standardowe badania- odnośnie wszystkich sportów, robiłem tam już badania gdy trenowałem Judo i były te same.
Jestem już po, mam KARTĘ ;)
ja jako ze mam ponizej 24 lat musiałem doniesc ekg, mofologie, siuski i poziom cukru. i mam juz
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Gostyn badania
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 81 zapytań