1

Temat: Kupię - Kask integralny i kombinezon

Panowie szukam kasku Shark S700 w rozmiarze L i dwuczęsciowego kombinezonu skórzanego na Nakeda, może ktoś chce przewietrzyć garderobę przed przyszłym sezonem ?

2

Odp: Kupię - Kask integralny i kombinezon

Ja mam kask Caberg V2 407 vibe (5/5 gwiazdek w testach sharp) i kombinezon TTI z garbem. Mam 181 cm wzrostu i 65kg wagi i jestem na niego trochę za chudy bo powyżej 180km/h mi się pompuje.

Kupie moto :)

3

No własnie zapomniałem napisać na jakiego chłopa ten kombiak. A wieć tak mam 184 cm wzrostu i 91kg wiec do kruszynek nie należę, z kombiaków Alpinastara pasują na mnie z reguły 54 ale wiadomo że co krój to inaczej. Jakby były potrzebne komus dodatkowe wymiary to piszcie.

Spawak ile chcesz za tego caberga? można powiedzieć ze kask mi znany bo moja dziewczyna ma Voxa, czyli nastepce.

4

Kombinezon to ten : [url]http://tti-sports.pl/15-118-home/profesjonalny-2-czesciowy-kombinezon-motocyklowy-marki-tti-model-tti-77.jpg[/url]
I myślę że na Ciebie byłby idealny.  Cena? 900?
Caberg to rozmiar M a cene musisz zaproponować bo nie mam pojęcia.

Kupie moto :)

5 Ostatnio edytowany przez Wajser (2014-09-12 18:14:15)

Kask już nieaktualny, w dobrej cenie kupiłem nowego sharka S700s

Spawak nie będzie mi niestety kolorystycznie pasować do motocykla, szkam czegoś w czerni, bieli, srebrze.

6

znajomy ma sklep internetowy jest teraz promocja na kombiaki arlen nesa i berika za okolo 1300 mozna nowke w 2 czesciach dostac

7

Jak chcesz nowego berika to pisz pw.

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08

8

kik-man daj namiar na maila jak mozesz, albo nawet tutaj.

9

up