Temat: Kupię - Kask integralny i kombinezon
Panowie szukam kasku Shark S700 w rozmiarze L i dwuczęsciowego kombinezonu skórzanego na Nakeda, może ktoś chce przewietrzyć garderobę przed przyszłym sezonem ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię - Kask integralny i kombinezon
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie szukam kasku Shark S700 w rozmiarze L i dwuczęsciowego kombinezonu skórzanego na Nakeda, może ktoś chce przewietrzyć garderobę przed przyszłym sezonem ?
Ja mam kask Caberg V2 407 vibe (5/5 gwiazdek w testach sharp) i kombinezon TTI z garbem. Mam 181 cm wzrostu i 65kg wagi i jestem na niego trochę za chudy bo powyżej 180km/h mi się pompuje.
No własnie zapomniałem napisać na jakiego chłopa ten kombiak. A wieć tak mam 184 cm wzrostu i 91kg wiec do kruszynek nie należę, z kombiaków Alpinastara pasują na mnie z reguły 54 ale wiadomo że co krój to inaczej. Jakby były potrzebne komus dodatkowe wymiary to piszcie.
Spawak ile chcesz za tego caberga? można powiedzieć ze kask mi znany bo moja dziewczyna ma Voxa, czyli nastepce.
Kombinezon to ten : [url]http://tti-sports.pl/15-118-home/profesjonalny-2-czesciowy-kombinezon-motocyklowy-marki-tti-model-tti-77.jpg[/url]
I myślę że na Ciebie byłby idealny. Cena? 900?
Caberg to rozmiar M a cene musisz zaproponować bo nie mam pojęcia.
Kask już nieaktualny, w dobrej cenie kupiłem nowego sharka S700s
Spawak nie będzie mi niestety kolorystycznie pasować do motocykla, szkam czegoś w czerni, bieli, srebrze.
znajomy ma sklep internetowy jest teraz promocja na kombiaki arlen nesa i berika za okolo 1300 mozna nowke w 2 czesciach dostac
Jak chcesz nowego berika to pisz pw.
kik-man daj namiar na maila jak mozesz, albo nawet tutaj.
up
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię - Kask integralny i kombinezon
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 80 zapytań