Odp: VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
Mally wysyłam PW.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mally wysyłam PW.
Panowie, nie róbcie sobie jaj. Z takim poziomem nie powinno się już latać w klasie amator. Tak wysoko stawiając poprzeczkę bardzo łatwo zniechęcić ludzi do startów.
Levis niestety nasz najlepszy czas bylby dopiero miedzy 12a13miejscu w pp na 16 wiec do rownej walki w pp jeszcze duzo nam brakuje.
Pierwszy raz w Toruniu najlepszy czas w klasyfikacjach byl 1,33 teraz juz 1,28 i pozostali tez krecili lepsze czasy niz ostatnio wiec klasa amator powoli ale zaczyna sie fajnie bawic :)
[url]http://youtu.be/Dm_IjkmXloI[/url] moja kamerka
A to przypadkiem nie miało być tak że w amatorach można wystartować tylko raz? W następnym sezonie cała ekipa z tego sezonu musi już startować w PP?
W pp dochodza jeszcze lepsze gumy, koce i dwa wyścigi, więc nagle z 13 może być 8-10
Ja na pewno zgłoszę do regulaminu, zeby do klasy amator mozna startować na gumach z homologacja dorogową a nie tylko z DOTem jak do tej pory.
No i sam fakt, jak ktos wali hopy po 5m to raczej średni z niego amator.
Takie moje zdanie, bo wtedy poziom byłby bardziej wyrównany
Czyli z wyścigu na wyścig,nie może się chłopak rozwijać tak?
dla mnie nie ma problemu, dopóki ktoś z takim skilem nie wyląduje jakiemuś amatorowi jak ja,na plecach po takim dalekim skoku
Levis niestety nasz najlepszy czas bylby dopiero miedzy 12a13miejscu w pp na 16 wiec do rownej walki w pp jeszcze duzo nam brakuje.
Czyli to jest dobry czas aby zacząć starty w PP i szybko uczyć się od lepszych aniżeli okupować pierwsze miejsca w amatorach - takie moje zdanie.
Co do gum przydałby się wyjątek dla przednich felg r420 bo na ten rozmiar jest tylko jedna opona z homologacją, droga i w dodatku deszczówka:)
Co do gum przydałby się wyjątek dla przednich felg r420 bo na ten rozmiar jest tylko jedna opona z homologacją, droga i w dodatku deszczówka:)
To jest Twój problem, zmień sobie felgę.
Jak uważasz. Ale ciebie to i tak w PP nie będzie dotyczyć:)
[url]http://youtu.be/Dm_IjkmXloI[/url] moja kamerka
mały ładnie darłeś, niestety widać braki w mocy. Na lepszym sprzęcie bez problemu wciągnąłbyś kolegę na husce.
Ja mysle ze w treningach moge probowac gonic lepszych w amatorce byla walka pierwszych miejsc wiec chyba mysle ze nikt sie nie nudzil.Maly sam moze potwierdzic jak walczyl do konca z huska :)
Jak dla mnie było fajnie.
Na tej rundzie walki było dużo.
Krupcio- Fiutak, Ja z TEMirek, Kusloncu z Domnierem, Mój brat też się przebijał z ostatniego miejsca na 7me.
Działo się.
mallly200sx napisał/a:[url]http://youtu.be/Dm_IjkmXloI[/url] moja kamerka
mały ładnie darłeś, niestety widać braki w mocy. Na lepszym sprzęcie bez problemu wciągnąłbyś kolegę na husce.
Na to będę zwalał :)
Taaa ja specjalnie zeby publiczność miała na co popatrzec się z małym kilka kółek pobawiłem i było tak fajnie że nie zauważyłem ze ci dwaj z przodu odjechali dopiero jak na starcie pokazali że dwa kólka zostały to ruszyłem ale bylo za późno ;)
dzieki mały za filma
pzdr
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 78 zapytań