Temat: HUSQVARNA 610 sm I.E 2009
Witam mam na sprzedaż husqvarna 610 sm i.e rocznik 2009 teraz trochę o niej kupiłem ja jakoś na początku maja pojeździłem ja wiem z tydzień i poszły 2 zawory wymieniłem zawory i od tam tej pory sie zaczęły problemy zaczął wypluwać uszczelki głowicy splanowaliśmy głowice i cylinder i to nic nie pomogło tak wypluła jakieś 4 uszczelki i stwierdziłem ze może być coś z cylindrem i trafiłem w 100% bo po wymianie cylindra wraz z tłokiem motocykl nie wypluwa już uszczelek no i jest mocniejszy nie mam nic do ukrycia teraz starowałem nim w 6 rundzie pucharu polski supermoto zająłem 2 miejsce z czego jestem bardzo zadowolony husqvarna nie jest taka ciężka na jaka wygląda a mocą nie odstępuje np od 450 niech sie wypowie kusloncu bo sam testował ze swoja 450 korbowód nie ma najmniejszego luzu jak i wał cylinder z tłokiem nowy mam stary i paragon do wgladu zawory nowe , silnik igła w razie jakieś potrzeby na koszt kupującego pokrywającego koszty uszczelek i mechanika jest możliwość rozbioru silnika do wglądu lecz myślę ze to nie ma najmniejszego sensu dorzucam do niej : plastron,2 zadupki,i 3 zębatki sprzedaje z powodu przesiadki na coś torowego ponieważ bardzo mi się spodobał ten sport a mam na oku już następny motocykl wiec cenna jest bardzo atrakcyjna z tego powodu ze potrzebuje pilnie pieniędzy husqvarna za 9800zł do odania !!! więcej informacji pod numerem:661-151-604 motocykl zarejestrowany i opłacony posiadam lampy łącznie z kierunkowskazami i licznikiem zdj dodam pózniej