Temat: Masta
Witam,
jestem Adrian, woj. Śląskie, miasto Chorzów.
Zamierzam dosiąść w najbliższej przyszłości Yamaha WR 125x jako pierwszy moto.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Masta
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
jestem Adrian, woj. Śląskie, miasto Chorzów.
Zamierzam dosiąść w najbliższej przyszłości Yamaha WR 125x jako pierwszy moto.
Pozdrawiam
Siemka!
Nie wolałbyś czegoś w 2t?
Już o tym myślałem. Wiem czym się różni 2T od 4T i jednak spalanie i odrobinę większa bezawaryjność bardziej do mnie przemawia. Po za tym to pierwsze moto jakie będę dosiadał, na razie jako priorytet stawiam bezpieczną jazdę i oswojenie się z motorem. Może sezon, może 2 i idę na prawko A w tedy będzie coś większego :)
I tak tylko dodam, na moto będzie 6-7 tys zł, na sprzęt 1,5 tys. Za to raczej nie poszaleję a jeszcze opłaty.
Cześć. 125 4T to było moje pierwsze poważne moto, miałem je trzy lata. Nie żałuję, bo się na pewno dużo na nim nauczyłem. Jednak poleciłbym brać dwutakta. Nawet taką DT 125, 4T do niej nie ma co startować, ale nie ma tyle mocy, żeby ktoś kto jeździ z głową mógł sobie na niej cokolwiek zrobić.
Z kosztami utrzymania myślałem, że będzie tragedia, nawet w takiej DT w porównaniu do poprzedniego moto palącego 3L przy pałowaniu do odcinki, ale też się miło zaskoczyłem, da się żyć i nie zbankrutować ;]
Drodzy forumowicze,
od dzisiaj jestem posiadaczem Kreidler 125 SM. Mam przy nim trochę roboty ale myślę, że było warto.
Pozdrawiam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Masta
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 77 zapytań