Odp: Prosze o porade KTM czy Husqvarna
No i zakupilem Smc 8tys przebiegu 2008 rok pierwsze wrazenia sa dziwne wydawalo mi sie ze mocniejsze to bedzie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Prosze o porade KTM czy Husqvarna
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i zakupilem Smc 8tys przebiegu 2008 rok pierwsze wrazenia sa dziwne wydawalo mi sie ze mocniejsze to bedzie
Co ty gadasz, może mapę masz ustawiona na słabsza
zależy z czego się przesiadł.
Bo chyba ktos za dużo bajek oglądał.
Nie jest taka najgorsza, jakby z przodu ją usunąć i generalnie więcej cycków :D
Nie najgorszy tylko tą gejowską szybkę out i będzie kosior :D
Przesiadlem sie z zety 750 okleina tez taka srednia uwazam ale stan zajebisty juz go przestawilem na numer 2 zalozylem filtr k&n wyjebalem dziure w pokrywie pudla od filtra nad filtrem poczebuje jeszcze wydechu
Ale jakzeszszzzz to lata na kole hahahah masakra
Tylko tak: migacz od wibracji sie ujebal bo ma tidy taila i lewy tylny migacz jest zaraz nad wydechem, predkosciomierz przestal dzialac i prawa laga zaczela cieknac a podobno takieee mocne hahah
ja to bym chcial zeby caly bialo czarny byl btw orientujecie sie gdzie mozna jakas fajna oklejke dostac zapodajcie jakims linkiem
W UK to fajne rzeczy robi: [url]http://crispydesigns.co.uk/collections/690[/url]
Możesz przybliżyć zwrot "wyjebałem dziurę nad filtrem powietrza" i skąd ten pomysł?
gdzies na forum wyczytalem ze ta zwezka ogranicza strasznie doplyw powietrza ale juz teraz wiem ze to byl blad zeby to wycinac dzwiek jest duzo lepszy ale woda sie moze dostac do filtra ale zrobie na to jakas oslonke i bedzie gites :)
Czy na na tym cycku odpowietrznku na korku paliwa powinien byc jakis wezyk bo przy jzedzie na kole strasznie leje mi sie paliwo
btw laga ogarnieta wystarczylo wyczyscic uszczelniacze i jest sucho
A co, nie chodzi? Tam powinieneś zastosować obudowę Z Power Parts nazywaną Evo 1 kit. Co prawda na [url=http://www.ktmforum.co.uk]www.ktmforum.co.uk[/url] jeden magik (Mr. Tattoo) podcinał tę zwężkę, ale fachowo mając motór na hamowni i ponoć rezultat był lepszy niż z tym Evo kitem, ale szczegółów nie zdradził.
Czyli jednak warto
jutro wrzuce dokladniejsze fotki, to moto dlugo stalo u tego goscia co od niego kupilem koles mial 45 lat i se takie cus kupil ale duzo nie jezdzil bo motocykl jest jak nowy
Czy na na tym cycku odpowietrznku na korku paliwa powinien byc jakis wezyk bo przy jzedzie na kole strasznie leje mi sie paliwo
Nie powinien byc, niestety starsze roczniki a napewno 08 lały na potęgę przez korek wlewu podczas gumowania. W nowszych rocznikach korek wlewu jest już nieco inaczej skonstruowany. Możesz próbowac lepiej go doszczelnic.
Warto, ale całość działa dobrze z wydechem, mapą i filtrem. Piszesz że miał 45 lat, a okleina jakby miał piętnaście - albo ja jestem za stary.
No jak po niego pojechalem i wyszedl ten gosc to sam sie zdziwilem powiem wam szczerze ze tyle sie naczytalem ochow i achow na temat tego motocykla i chociaz jezdzi to naprawde fajnie to jakosc wykonania w porownaniu do japonskich motocykli zostawia wiele do zyczenia Nowszy korek podejdzie do mnie??
Jesli to moto zostanie to bede ladowal wydech i mape
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Prosze o porade KTM czy Husqvarna
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 65 zapytań