Odp: Witam, Ola, KTM DUKE II 640
hmmmm Ciekawe..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam, Ola, KTM DUKE II 640
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hmmmm Ciekawe..
Wpadnij kiedyś na trening na Bemowie - akurat nikogo na KTM DUKE II 640 nie widziałem, ale ludzie są spoko.
Myślalam własnie o Bemowie.. A teraz jeszcze jeździcie ? Na jakiej zasadzie można tam wpadać ?
W środę jeździliśmy. Generalnie wjeżdżasz, parkujesz i możesz pogadać.
Jak chcesz jeździć, to jeden trening próbny jest dostępny. Do następnych potrzebujesz przystąpić do klubu i wyrobić legitymację.
W przyszłym tygodniu będzie prawdopodobnie ostatni trening - no chyba, że pogoda za 2 tyg będzie naprawdę super.
Więcej możesz poczytać w temacie treningów na bemowie: [url]http://forum.supermoto.pl/topic8942-treningi-w-warszawie-lotnisko-bemowo-p210.html[/url]
olafinka napisał/a:prosze więc link do foty z moją MAMBĄ ;-)
[url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771715339537195&set=a.138965476145521.13824.100000962071799&type=1&theater[/url]Z miłą chęcią poznam kogoś kto jeździ takim samym jak ja co by mógł mi opowiedzieć trochę i nim ciekawostek, newsow itp.. ;-) pozdrawiam
Witaj :)
napewno ktoś taki się znajdzie :), chłopaki juz przepychają się łokciami :)
łokciami??? nieeee! ;)
poza tym masz tam duzo fajniejszych zdj niz to na moto :)
dzięki chętnie odwiedzę Bemowo. ;-)
Powitac :) slusznie wyglada Dziewczyna na 640 :)
Witamy Aleksandre, jak tylko płeć piękna się tutaj pojawia, to w temacie powitalnym leci post za postem :D
miło mi i mam nadzieję że nie będę z tego powodu ignorowana jako że blondynka i jeszcze baba.. ;-)
Ignorowanie blondynki na KTMie to ostatnia rzecz jaką byśmy zrobili
mam nadzieje.. Panowie szukam mechanika od KTM.. Cieknie mi..KTMa mam od tygodnia, wczesniej byl u jakiegos mechanika w Radomiu niestety nie dotarlo do mnie co robil i nie moge sie z nim skontaktowac. Wyglada jakby olej byl przelany,kapie z silnika a takze laga. Czy ktos moze mi kogos polecic w Wawie na juz ? Wiem ze każdy jest zajety na swój sposob ale czy macie kogos kto móglby mi go obejrzec ? po konsultacji wychodziloby na to ze trzeba wymianic uszczelniacz walka zdawczego i wymienic uszczelniacz przednich lag. mam foty jak cos.. Czy ktos moze mi kogos polecic ?
Noo nie wierze nikt ? Ale chlopaki wstydziochy :D
Pokaż zdjęcia skąd Ci cieknie. Zmiana uszczelniacza wałka zdawczego to nie jest skomplikowana operacja. Uszczelniacze lag tak samo.
Tak, wstydziłem się pisać po prostu "cześć Ola", wyczekiwałem momentu kiedy będę mógł błysnąć. Przyszedł ten moment, bo cenne informacje są równie cenne co śmieszne anegdotki i cięte riposty, mam swoje 5 minut ;) Na Jagiellońskiej jest warsztat a warsztacie magik. Taki magik co wyczaruje dla Ciebie czas, rzuci wszystko na bok i zajmie się twoją Mambą bo go o to poprosiłem;) Przyjedź w poniedziałek, to może do środowego treningu Ci to ogarnie:) Jagiellońska 67a, serwis nazywa się 'Japan Workshop'; wklep sobie w google, na fejsbuku jest strona znajdziesz mapkę i info. Nie sugeruj się nazwą, swojego angola robię u Adama od dwóch sezonów. Odezwij się na priv, podam Ci maila wyślesz zdjęcia żeby to jeszcze dziś czy jutro zobaczył. Cześć Ola! :)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam, Ola, KTM DUKE II 640
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 73 zapytań