Odp: VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
Na 90% też bede startował wszystko zalezy czy kombi zdąży dojsc i czy rozmiar okaze sie dobry
Honda CRF 450 R <3
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na 90% też bede startował wszystko zalezy czy kombi zdąży dojsc i czy rozmiar okaze sie dobry
kuslkoncu powodzenia na egzaminie!
Kinio kupiłeś CRF?
Chaw # 644
kuslkoncu#28
Krystian #111
Mały #24
Figiel #95
Agata # 38
Fiutak # 69
Bomber # 66
Krupcio #18
Kinio #27
radzio # ??
TEMirek # ??
Tak wybor padl na crf :D
No to grubo się zapowiada :) Nie dość że Toruń nie jest moim ulubionym torem, jakoś jazda na nim mi nie podchodziła w porównaniu do Bydzi czy Koszalina to jeszcze DR'a będzie musiała stawić czoła takim sprzętom :P Obawiam się że wrócę do tradycji bycia ostatnim i pełnienia funkcji holownika ew. rozwalonych moto :P
mnie na Aprilli łykałeś, to i z CRFami sobie poradzisz :-)
Oby nikt się nie wysypał, to będzie ciekawa walka :D
Kupilem crf w niedziele i nie bylem na torze ani razu wiec mimo fajnego moto nie czuje sie na silach by was objechac
Ważne żebyś pojechał a nie znalazł wymówkę jak taki jeden od mocnej Apki ;P
Jutro jak przyjdzie kombinezon bede wiedzial czy jest na mnie dobry a od tego zalezy czy pojade
spoko, w przyszłym sezonie będę was objeżdżać :D To żaden wyczyn objechać człowieka, który 3 raz siedział na SM :P
Na przyszły to mnie będziecie mieli okazję dublować:) Choć mam cichą nadzieję że to ja was:P
Na przyszły to zostaje wam PP.
Powodzenia chłopaki!
Miła Pani po konsultacji z organizatorem powiedziała żeby przyjeżdżać to w sobotę rano można będzie zdać ten certyfikat.
Czy tło pod numery musi być białe ? trzeba je zrobić samemu? bo numery to chyba dają ?
trochę słabo że pojadę bez treningu ale spróbuję
Tło powinno być białe.
Numerków nie dają.
Możesz zrobić taśmą izolacyjną tło i numer.
Masz 15min treningu przez pierwszą czasówką :D
Chaw # 644
kuslkoncu#28
Krystian #111
Mały #24
Figiel #95
Agata # 38
Fiutak # 69
Bomber # 66
Krupcio #18
Kinio #27
TEMirek # ??
radzio # ?? jedziesz?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 77 zapytań