Temat: Husqvarna SM 610 jedyna taka w polsce + dodatki
zdjęcia i opis w linku poniżej ;)
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=4572342130[/url]
Husqvarna SM 610, jedyna taka w polsce pod wzgledem wizalnym, okleina RedBull, akcesoryjny oryginalny przedni blotnik wraz z lampą i czaszą, tył błotnik UFO, lampa i kierunki LED dymione DRC, lusterka Barracuda Aversion black-black, dodadkowo blokada na kask, handbary Racetech, wydech GPR sportowy + DB killer (Potężne Brzmienie), dodatkowe chłodzenie powietrzem, filtr powietrza BIHR, hamulce brembo, moc 60 koni, 2007 rok produkcji, przebieg 12000, nowy olej i filtry, zrobiony serwis, zawory wyregulowane,gaźnik po regulacji i wymianie oringów, nasączony filtr powietrza, neony nad blotnikiem z tylu. Sprzęgło, napęd i hamulce bardzo dobrym stanie, elektryka wszystko działa, silnik pali od strzała, trzeba sie dobrze trzymać bo ściąga z fotela przy pełnym gazie ;)
motocykl nigdy nie jeżdżony w terenie i w niczym podobnym, jedynie po podwórku po trawniku :)
również nie jeżdżony na 1 kole (po prostu nie umiem i nie próbowałem)
Śmigałem tylko w weekendy dla rekreacji z innymi znajomymi zmotoryzowanymi ;)
Gratis oryginaly tylny blotnik
za doplata 900zl dodaje 2 kamery, jedna na kask, druga na kierownice, kask Airoh z irokezem, gogle lustrzaki, rekawice i stojak (wszystko jak nowe) oraz dodadkowe kierunki baracuda
motocykl nie wymaga żadnego wkładu finansowego, tylko wsiadać i jeździć
Sprzedaje tylko z powodu przeprowadzi (studia) gdzie nie bede miał czasu i możliwości garażowania motocykla :(
Interesuje mnie tylko zamiana na Opla Astre G Cabrio w full opcji z silnikiem 2.0 turbo z moją dopłatą
przed kliknięciem Kup Teraz wymagane oględziny Motocykla
Tel. 723667559
2006r. Suzuki DR 125 <--- Była
2012r. Suzuki Burgman 400 <---Jest
2014r. Husqvarna SM 610 <---Jest... Terror :D