Odp: Husqvarna SM 450 R vs Aprilia SXV 450
A ja tam lubie ten dreszczyk emocji czy wróce do chaty czy sie rozkraczy na rozdrożu :P ,a tak na serio Apa daje rade! Spójrzmy na VDB, jak pod nim ona śmiga i nie narzeka na awaryjność :lol:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna SM 450 R vs Aprilia SXV 450
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja tam lubie ten dreszczyk emocji czy wróce do chaty czy sie rozkraczy na rozdrożu :P ,a tak na serio Apa daje rade! Spójrzmy na VDB, jak pod nim ona śmiga i nie narzeka na awaryjność :lol:
przejedź się obydwoma i wtedy wybieraj
Z tym się zgadzam - jeżeli kupujesz nowe moto za kilkadziesiąt tysi to wypada się chyba tym przejechać albo przynajmniej przymierzyć.
No chyba, że już się nimi garnąleś i oba są tak samo wspaniałe.
Taaaaa, tylko gdzie sie przejechać sxv??
U Mcienkiego?
Używane będę kupował, na nowe mnie nie stać
Ja polecam Huske !! ... daje rade :) . Apki nie znam.
Apa zapierdala nieziemsko przekonałem się wczoraj na treningu w Kisielinie, jeżeli komuś ( pierun) mocy brakuje tzn że jest strasznym zapierdalaczem lub ma słaby egzemplaż.
jeśli chodzi o wygląd, to ja bym brał huske :P
miałem huske jest ładna mam ape jest piękna :lol: :lol: :lol:
no apka jest zbajerowana ma fajny stajl.
Ale to nadal jest nieliczne SM V2 ;p Puki nowe jest cool
najważniejsze że chce kupić włoszczyznę a co wybierze to już nie istotne.
Podłącze się pod temat bo od dłuższego czasu planuję zakup jakiegoś SM. Dotychczas latałem plastikami,turystykami i quadami no i chcę spróbować czegoś nowego. Nagrzałem się na Aprilkę SXV i tu moje pytania:
-gdzie w wlkp można obejrzeć na żywo i się przymierzyć do tego sprzętu(kto w ogóle ma przedstawicielstwo apki w wlkp)
-jak wygląda sprawa z gratami(ceny i terminy)
Może użytkownicy napiszą coś ciekawego ...
Pozdrawiam,
Podłącze się pod temat bo od dłuższego czasu planuję zakup jakiegoś SM. Dotychczas latałem plastikami,turystykami i quadami no i chcę spróbować czegoś nowego. Nagrzałem się na Aprilkę SXV i tu moje pytania:
-gdzie w wlkp można obejrzeć na żywo i się przymierzyć do tego sprzętu(kto w ogóle ma przedstawicielstwo apki w wlkp)
-jak wygląda sprawa z gratami(ceny i terminy)Może użytkownicy napiszą coś ciekawego ...
Pozdrawiam,
BTW Może któryś z kolegów by mi zaprezentował swoją SXV na żywo ?!
włodar napisał/a:Podłącze się pod temat bo od dłuższego czasu planuję zakup jakiegoś SM. Dotychczas latałem plastikami,turystykami i quadami no i chcę spróbować czegoś nowego. Nagrzałem się na Aprilkę SXV i tu moje pytania:
-jak wygląda sprawa z gratami(ceny i terminy)Może użytkownicy napiszą coś ciekawego ...
Pozdrawiam,
BTW Może któryś z kolegów by mi zaprezentował swoją SXV na żywo ?!
Może supermotox hehe :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna SM 450 R vs Aprilia SXV 450
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 75 zapytań